Szeretitek a KISS együttest? Ha nem, miért? Van itt valaki, aki rajtam kívül rockot, metált hallgat, és nem a mai tuctuc zenét?
Figyelt kérdés
Én imádom a KISS-t.2014. aug. 22. 01:25
11/14 anonim válasza:
én is imádom őket a Scorpions a legfőbb kedvencem, de ők a másodikak a rangsorban í3. 14/L Szeretem még a Ramonest, AC/DC-t, Skillet, Nirvana,Guns N Roses, Rammstein
12/14 Elwyn7 válasza:
imádom a Kiss-t!! :) Meg elég sok más 70-es években alakult bandát is(Led Zeppelin, The Clash), de sok mostani(85-90 után alakult) bandát is szeretek(Green Day, Rise Against, Black Veil Brides, Three Days Grace, Skillet) és persze NDH(Oomph!, Rammstein)
13/14 anonim válasza:
Többek között imádom a Kiss-t is, se nagyobb kedvencek a következők: Bullet for My Valentine, Children of Bodom, Cradle of Filth, Rammstein, Marilyn Manson, Butcher Babies, Frantic Amber, Abnormality, Arch Enemy, Anthrax, Cerebral Bore, Fleshgod Apocalypse, The Agonist, Suicide Silence, Claps for Caroline,Leander Rising, Tankcsapda, Crashdiet, Bring Me the Horizon, Otep, Jinjer, Astarte, Upon This Dawning, Dying Fetus, Purgatory, Infected Rain, Escape the Fate, Motionless In White, Thy Antichrist, stb. stb. stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!