Black Veil Brides vagy Asking Alexandria?
Figyelt kérdés
És miért? (Nem külső, hanem zene)!2014. aug. 20. 21:26
21/27 BVB_napsi válasza:
Black Veil Brides.
Az AA-t is imádom, de nekem a BVB zenéje jobban bejön. Talán Andy csodás hangja miatt.
22/27 anonim válasza:
Mindkettő egy pózer divat szar fos. Főleg a bvb. A nagy divatrockerek hallgatják ezt a szemetet, mert milyen menő kemények vagyunk! Könyörgöm igazi metalt hallgassatok :'(
23/27 anonim válasza:
És én nem szoktam se rockot se metált hallgatni. Csak metalcore, post-hardcore,hardcore, és deathcore.
24/27 anonim válasza:
Utolsó: akkor a METALcore mi, ha nem metál? :D
26/27 anonim válasza:
A metalcore a metalic hardcore rövidítése, vagyis a hardcore alműfaja.^^ Az nem metál. Csak a metálosok ki vannak akadva mert a pózerek összekeverik a metáljukkal. ://
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!