Csak én vagyok ekkora zenekedvelő?
Nem vagy egyedül! :)
Én általában Goa-Trance -et hallgatok. és az nem egy érzelmes zene. azzal vezetem le a stresszet. a tomboló rossz energiát. és mivel megszoktam, hogy ilyen zenét hallgatok, ezért a dallamosabb zenékbe pl. Vitodito, Talamanca, Mango, Rave Flowers, Valentin, Aki Amano, Simon Patterson - Brush strokes (original)
Ezekbe a zenékbe nagyon bele tudom élni magamat, és szinte mindig zenét hallgatok. Amikor csak lehetőségem adódik rá.
A körülöttem lévők már megőrülnek, mikor reggel még mindenki alszik, és én telefonnal kiülök a konyhába teázni, és közben max.-on nyomatom a Xerox & Illumination -t. :D :D :D :D
Csajozásnál az az első, hogy megkérdezem, hogy milyen zenét hallgat. xD Bár volt már olyan, hogy azért nem jött össze egy csajozás, mert sokszor futottam neki, és minden alkalommal megkérdeztem, hogy milyen zenét hallgat. XD XD XD XD XD XD XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!