Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hangszeresek! Mennyibe került...

Hangszeresek! Mennyibe került dobszerkótok/szaxofonotok/fuvolátok/trombitátok/elektromo s gitárotok?

Figyelt kérdés
Zene, hangszer, gitár, dob, trombita, szaxofon, fuvola

2014. aug. 17. 11:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Cort EVL-K4-es gityóm egy 100k volt....
2014. aug. 17. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Az elektromos gitárom (Squier Standard Strat használtan, némi tuninggal) 60k volt, és körülbelül 25k-ból raktam rá satus kulcsokat és új hátsó pickupot, a másik kettőt már lecserélte az előző tulaj minőségiekre, szóval összesen 85k.
2014. aug. 17. 16:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Klasszikus: EKO CS-10 (Made in China) 5000 Ft használtan

Elektromos: Cort X-1 + 15W-os gitárkombó 40 000 Ft haszáltan

2014. aug. 17. 23:19
 4/7 anonim ***** válasza:

hát, fura kérdés.

normális dobszerkó nincs száz alatt. szaxofont használtan fúvókával kifoghatsz már 80-ért, de ott még nagyon nagy a minőségbeli szórás. fuvolám sosem volt. trombita, mint rézfúvós, nehéz és ritka hangszer sajnos, száz alatt nehéz jót találni. elektromos gitárból mindenféle van.

a felső határ minden hangszernél a csillagos ég. én most készülök klarinétot venni 350 ezerért és basszusgitárt 540 ezerért.

2014. aug. 18. 04:32
 5/7 anonim ***** válasza:
76%

Eiphone Les Paul Custom PRO: 100e(használtan)

Előtte mikor kezdtem tanulni vettem egy olcsóbb elektromost 20e-ért. Az akusztikust 30e-ért.

Van 2 erősítő. A gyakorlóerősítőt 5e-ért, a nagyobbat meg 60e-ért vettem. Meg van egy pedálom ami 15e volt.

Tehát nekem kb.: 230e a komplett "készletem"

És akkor még nem beszélve a gitártokról,kápóról, húrokról, stb. kiegészítőkről.

2014. aug. 18. 12:54
 6/7 anonim ***** válasza:
34%

Epiphone SG Special

ár-érték arányban messze kimagaslik. egy kis 10 wattos no name erősítőm van, Epinek olyan hangszedői vannak, hogy a kis erőlködőmből kihozza a Black Sabbathot :)

újonnan 45 ezerért vettem karácsonykor, azóta már felnyomták 55 ezerre... hát igen a nagy sztárok felfuttatják a márkát :D höhö

2014. aug. 18. 21:50
 7/7 anonim ***** válasza:
150+10e volt a szaxofonom fúvókával.
2014. okt. 3. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!