Hangszeresek! Mennyibe került dobszerkótok/szaxofonotok/fuvolátok/trombitátok/elektromo s gitárotok?
Klasszikus: EKO CS-10 (Made in China) 5000 Ft használtan
Elektromos: Cort X-1 + 15W-os gitárkombó 40 000 Ft haszáltan
hát, fura kérdés.
normális dobszerkó nincs száz alatt. szaxofont használtan fúvókával kifoghatsz már 80-ért, de ott még nagyon nagy a minőségbeli szórás. fuvolám sosem volt. trombita, mint rézfúvós, nehéz és ritka hangszer sajnos, száz alatt nehéz jót találni. elektromos gitárból mindenféle van.
a felső határ minden hangszernél a csillagos ég. én most készülök klarinétot venni 350 ezerért és basszusgitárt 540 ezerért.
Eiphone Les Paul Custom PRO: 100e(használtan)
Előtte mikor kezdtem tanulni vettem egy olcsóbb elektromost 20e-ért. Az akusztikust 30e-ért.
Van 2 erősítő. A gyakorlóerősítőt 5e-ért, a nagyobbat meg 60e-ért vettem. Meg van egy pedálom ami 15e volt.
Tehát nekem kb.: 230e a komplett "készletem"
És akkor még nem beszélve a gitártokról,kápóról, húrokról, stb. kiegészítőkről.
Epiphone SG Special
ár-érték arányban messze kimagaslik. egy kis 10 wattos no name erősítőm van, Epinek olyan hangszedői vannak, hogy a kis erőlködőmből kihozza a Black Sabbathot :)
újonnan 45 ezerért vettem karácsonykor, azóta már felnyomták 55 ezerre... hát igen a nagy sztárok felfuttatják a márkát :D höhö
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!