Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy kell a magas énekhangot...

Hogy kell a magas énekhangot nyújtani?

Figyelt kérdés
szoktam néha énekelgetni és azt gondolom tűrhetően megy már (kb fél éve csinálom) és már hallotta más is azt mondta, jó, ki tudom adni a magas hangot, de ha nyújtani kell, az nem megy. én is ezt vettem észre. 16/f mutál a hangom, attól lenne? ha nyújtani kell, olyan "üresnek" hangzik, vagy nem is tudok, hogy mondjam. és nem justin biebert meg ilyeneket adok elő, hanem 30 sec to mars, linkin park, de ezekből is a visszafogottabbakat, lightosabbakat. néha rámegyek a keményebb számaikra, ott az ordítás nem megy annyira, de néha jól eltalálom. ha már így van, arra valami tanács?
2014. aug. 16. 22:39
 1/1 anonim ***** válasza:

Kb értem,h miről beszélsz,tudsz dobni hangfelvételt/vidit pont egy ilyen nyújtásról és előtte egy kis sima éneklés,pl LP-Numb?

Csak a magas hangot nem tudod nyújtani?Mert nekem 8 év kemény énekléssel is vannak olan magas/mély hangok,amiket egyszerűen képtelen vagyok megtartani.Kijön,meg is tartom tisztán,de rögtön elcsúszik vagy 'leereszt'

2014. aug. 20. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!