Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szeretnék glam rockosan...

Szeretnék glam rockosan öltözni, de nem tudom hogy kell, miylen ruhadarabokat/kiegészítőket/színeket viseljek?

Figyelt kérdés
nem régen váltam glam rock rajongóvá, és nem tudom h miylen kiegészítők, ruhadarabok kellenek, h ezt kifejezhessem. mivel lány vagyok, ezért nem szembetűnő, ha felveszek pl egy párducmintás cicanadrágot, pedig nekem a célom, h polgárpukkasztó legyek.
2014. aug. 16. 00:41
 1/3 harmincharom ***** válasza:
Pukkassz polgárokat
2014. aug. 16. 00:52
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Először is fiú vagy, vagy lány?

Ha fiú vagy kopott világoskék farmer + fekete tornacipő + sima fekete vagy fekete zenekaros póló amire vegyél fel egy kockás inget. Ha hideg van akkor vegyél fel egy fekete bőrdzsekit. :P (a bőrdzseki mondjuk r*hadt drága, ezért nem muszály, de mondjuk a többi sem))

A lány stílus is hasonló.

2014. aug. 16. 18:00
 3/3 A kérdező kommentje:
lány vagyok, így elég nehéz feltűnően glam rocernek lenni
2014. szept. 6. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!