Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerintetek érdemes úgy...

Szerintetek érdemes úgy gitárt venni, hogy csak hobbi szinten szeretnék vele játszani?

Figyelt kérdés
És valaki tanult már meg internetes tanfolyamon gitározni?
2014. aug. 15. 21:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen.

Megtanulni nem lehet egy hangszeren játszani, mert mindig lesz hova fejlődnöd, még ERic Claptonnak meg John Petruccinak is, nem csak az egyszeri hobbyzenészeknek.

Én az alapokat könyvból tanultam, utána pedig netről innen-onnan szedtem össze a dolgokat, szerintem a saját igényeidnek és céljaidnak megfelelően egy alapszint eleérése után sokkal könnyebb segédanyagokat találni, mint valamilyen összeállított tanfolyamhoz igazodni.

2014. aug. 15. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Miért ne? A zene mindenkié és szerintem ez egy remek hobbi. :-) Én ugyan járok tanárhoz hetente már több, mint 2 éve, de ettől függetlenül nincsenek nagy terveim a zenéléssel.

Nagy öröm, amikor az ember már élvezhetően eltud játszani dalokat.

2014. aug. 21. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!