Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miről szól az Onyx - Slam...

Miről szól az Onyx - Slam című száma? Esetleg nagyjából le tudná valaki fordítani?

Figyelt kérdés
2010. jan. 13. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:

Keress rá a szövegére neten, és írd be vmi fordítóba.

Próbáltam fordítani, de kicsit értelmetlen számomra, csak néhány sort tudtam lefordítani:

3. versszakban: 'Hurry up and give me the microphone before I bust in my pants' - Siess és add a mikrofont nekem, mielőtt tönkremegyek az alsónadrágomban'

'I've paid so many dues, I feel used and abused

And I'm.... so confused' - ' Annyira sok követelést fizettem, használtnak és bántalmazottnak érzem magamat

És én... annyira zavaros vagyok'

2. versszak: 'I am the mean and nasty, greedy-smashing' - ' Én ember vagyok, csúnya...'

'Beside the ghetto vibe make me flip like Jeckle and Hyde (Of Course!)' -' A gettóhangulat mellett tegyél engem szemtelenné mint Jeckle és Hyde (persze!) '

' I come across with the pure, for sure ' - ' Összefutok a tisztasággal, biztosan '

' Un-adult-a-rated, un-conformed ' - ' Nem felnőtt, egyszer osztályzott, alul igazított '

' Disgusted! Busted! You wanna touch it! Too hot! ' - ' Undorító! Tönkretett! Meg akarod érinteni! Túl forró!

' You forgot, you're not ready! Your head could get ruptured! ' - ' Elfelejtetted, hogy nem vagy kész! A fejedet megrepeszthetnék! '

Na nekem ennyire futotta, nem vmi jó fordítás, de próbálkoztam vele.. remélem vmennyit tudtam segiteni.

xoxo

2010. febr. 16. 11:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a segítséget!
2010. febr. 25. 21:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!