Segitenétek megkeresni katy perry happy birthda cimu eredeti klipjét youtubon?
Figyelt kérdés
Beirtam már mindenhova,de az eredeti klipet nem akarja kiadni. Köszi aelőre is2014. aug. 9. 20:20
1/6 anonim válasza:
2/6 A kérdező kommentje:
hahó,ez nem jó! nézd meg a linket!
2014. aug. 9. 20:30
3/6 Joci1212 válasza:
Mert lehet h amikor kerested még ki sem adták! Most keresd meg a YouTube-on! Amúgy meg ha még akkor sem találnád itt a link: www.youtube.com/watch?v=CEUg7OplvIQ
Aúgy sztem ez Katy legrosszabb klipje...
4/6 A kérdező kommentje:
Ezt sem adja ki,törölték vagy mi. Amúgy az a bajom,h sok zenére rákeresek,amit hallok zenecsatornákról,és nem mindig az eredeti klipjét dobja ki,hnem több oldalon keresztül a cover verziókat. ez a bajom. most nekem tetszik a klip mert egy ismerősöm szülinapja volt. :)
2014. aug. 17. 19:01
5/6 anonim válasza:
Ez a videóklipje a Birthday-nek, az első válaszoló a lyrics videót küldte el! :)
6/6 A kérdező kommentje:
köszi a linket. az a helyzet h ez a video nem érhető el nálam. én ugyanis németben élek.
És egyébkéntmiért van az h akármilyen videora rákeresek,ami megtetszett a tv-ben,itt a youtubon,mindenféle koncenrt,meg mások által énekelt ugyanaz a dalokat dobja ki,és miért nem adja ki keresésnél a rendes hivatalos videoklipet,amit a tv-ben is játszanak. nagyon utálatos dolog,és sok utánakereséssel jár
2014. nov. 26. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!