Mi a címe az eredeti dalnak, melyiknek ugyanez a dallama?
Figyelt kérdés
Nemrég egy román zeneszerző lekoppintotta egy régebbi szám dallamát. Sajnos akárhogy töröm a fejem, sehogy se jut eszembe az eredeti szám címe. Nagyon hálás lennék, ha valaki megmondaná nekem!
Ez az a szám : https://www.youtube.com/watch?v=ukhhV3IX_4E
2014. aug. 2. 22:43
1/2 anonim válasza:
Ezt nem ismerem.. de a mai világban már minden számra rá lehet mondani hogy koppintás.... pl tegnap belehallgattam egy 90-es évek beli diszkó összeállításba, és legalább 8-10 olyan mai vagy nem túl régi számot tudtam volna mondani, aminek az alapja 90es évkből volt..
De feltételezzük, h engedéllyel használják fel :)
2/2 A kérdező kommentje:
Hát valószínüleg engedélyel, nem is az a lényeg... Mondjuk egy kicsit eltér a számtól amire gondolok... Csak annyira zavar hogy nem jut eszembe... Amúgy ha a videóklipp valakinek ismerős, a számból amire gondolok, zöldes háttérben játszódik és a szereplők össze vannak festve ilyen sötétben világító festékkel
2014. aug. 2. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!