Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy Éder...

Miért van az, hogy Éder Krisztián (SP) azt hiszi magáról, hogy ő a magyar Justin Timberlake?

Figyelt kérdés

Justin tud énekelni, táncolni és jól is néz ki, SP-re ezek közül egyik sem igaz. Sőt nem is hasonlít a zenéje egy cseppet sem Justinéra...

De akkor miért gondolja azt, hogy olyan mint ő?

érthetetlen....

2010. jan. 12. 22:52
1 2
 11/16 anonim válasza:
25%

Justin nem tud énekelni :D elég botfüllel rendelkezhetsz ha ezt éneknek véled :D a zene meg szerintem régebben hasonlított, de viszont az új albumával teljesen újat alkotott Mo-n, nem az a szar tömeggyártás..SP szerintem de se tud táncolni de a kitartását és a fejlődését egy 10essel díjjaznám 10es skálán.

Miért gondolja mindenki h ő a magyar Justin? Egyszerű a magyar nép hibája h mindenkit hasonlítgatunk, és ha már kell egy amerikai sztár akkor hozzá lehet hasonlítani.

Ezért már ne őt hibáztasd :D :D vagy az ő szájából hallottad a mondatot??? :D "Én vagyok magyar Justin"

De tök gáz h a sok 20 éves srác itt féltékenykedik mert a barátnője rekedtre visítja magát ha meglátja SP-t a tévében :D

2010. márc. 31. 14:50
 12/16 anonim ***** válasza:
9%
szerintem nem gondolja azt, nem beképzelt, és jobb mint Justin Timberlake!!!
2010. ápr. 13. 18:16
 13/16 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gondolja magáról, hogy ő a magyar Justin Timberlake.Ez úgy volt, hogy nagyon megszerette Justin zenéjét, és őis "abban" a sítlusban kezdett mozogni.(mármint, hogy nem rapplt tovább)Azt állította, hogy Justin zenei hatására hagyta abba arappet, és akkor mondták rá, hogy ő a magyar Justin! Tehát nem ő találta ki, hogy estetleg olyan lenne, mint Justin, csak megszerette a zenéjét.Remléem segíthette-.-" Hamár ennyit nem tudsz:D na csáóó!
2010. máj. 5. 18:43
 14/16 anonim ***** válasza:
Micsoda ????????????!!!!!!!!!! Hogy ????????!!!!!!!!! Ő még WC pucolónak se lenne jó ez a m**or , tehetsége 0 ráadásul rohadt csúnya . Ez a kis UKRÁN ott ugrál a színpadon oszt már valaki ? Álljon már meg a menet !
2010. júl. 28. 12:52
 15/16 szusand ***** válasza:
Akkor se ha nap helyett a hold jön fel !!!!!!!!!!!!!!
2010. aug. 13. 13:07
 16/16 anonim válasza:
Szerintem egyértelműen szánalmas, hogy akárki külföldi sztárokhoz hasonlítgatja magát! Miért kell valakinek az utánzata lenni? Miért nem lehet csak egyszerűen az aki? Ez is csak azt bizonyítja, hogy szép hazánk területén a "sztárok" csak arra jók, hogy másokat majmoljanak....a helyzet elég kilátástalan.......
2010. szept. 17. 21:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!