Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért van az, hogy Éder...

Miért van az, hogy Éder Krisztián (SP) azt hiszi magáról, hogy ő a magyar Justin Timberlake?

Figyelt kérdés

Justin tud énekelni, táncolni és jól is néz ki, SP-re ezek közül egyik sem igaz. Sőt nem is hasonlít a zenéje egy cseppet sem Justinéra...

De akkor miért gondolja azt, hogy olyan mint ő?

érthetetlen....

2010. jan. 12. 22:52
1 2
 1/16 Thurston ***** válasza:
26%

HOnnan veszed, hogy azt gondolja?

Egyébként szvsz Justin sem néz ki jól, az meg teljesen egyértelmű, hogy ő sem egy nagy tehetség. Szóval ténylegn em értem ap roblémádat.

2010. jan. 12. 22:57
 2/16 anonim ***** válasza:
73%

én se értem am.

sp nemtud énekelni legalábbis nemjobabn mint 1 átlag ember, tánctudása is 0, férfiasság semmi nincs benne...

engem mongyuk felbasz h sztártcsináltak belöle miközbe enynierövel bárkiböl lehet sztár

jo justin timberlakenél is vannak tehetségesebbek de valljukbe jo hangjavan tud énekelni tud táncolni és férfi szemmel is aztmondom h jobabn néz ki sp nél

am örülök h végre vki felhozta a témát:D szal sp fanok nyugottan pontozaztok le de ez az én véleményem:DD

2010. jan. 12. 23:24
 3/16 anonim ***** válasza:

ja és a szövegeit se magának irja a dallamot meg lopja

nézzétek meg sp - kép maradsz darin - step up

2010. jan. 12. 23:31
 4/16 Thurston ***** válasza:
Tök vicces, hogy olyan dolgokat soroltok itt, amit mind rá lehet mondani Justinra is, meg kaármelyik hasonló popsztárra.
2010. jan. 12. 23:37
 5/16 A kérdező kommentje:

SP tehetsége fényévekre van Justinétól :)

Akinek egy kis hallása is van a zenéhez az egyből észre veszi? :)

ja, és SP mondta a saját szájával, hogy ő a magyar J.T. :DD

2010. jan. 13. 00:46
 6/16 anonim ***** válasza:
62%

szia!

ennyi erővel lola mért gondolja hogy ő ashlee simpson? :'D

ashlee-t szeretem, de lola egy sz*rkupac. szánlamas, mint a magyar tinisztárok többsége, akik majmolják a külföldieket, és azt hiszik, hogy most ez a cool... -.-'

2010. jan. 13. 13:29
 7/16 anonim ***** válasza:
Én a sztárok többségét rühellem, pont azért, mert semmi önkritikájuk nincs. Azt hiszik, hogy attól, hogy van x számú 'rajongójuk', megváltották a világot. Hát nem aranyosak? Én is erről álmodoztam 5 évesen. :)
2010. jan. 13. 14:59
 8/16 anonim ***** válasza:
72%
Mert sok rajongója van és elkényeztetett hülyegyerek.
2010. jan. 13. 15:55
 9/16 anonim válasza:
24%

1.nem hiszi azt.

2.jól énekel.

3.jól táncol.

4.jól néz ki.

Sp[LLL]

2010. márc. 15. 21:22
 10/16 anonim ***** válasza:
81%

21:22

Sosem szoktam pontozni, de most kaptál tőlem egy piros kezecskét.

Gondolom amennyi eszed van még foglalkozol is az itteni pontokkal, szóval ez most rosszul esik neked.

Jól énekel :D (de a többi is megérdemel egy :DDD-t)

2010. márc. 16. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!