Miért van az, hogy Éder Krisztián (SP) azt hiszi magáról, hogy ő a magyar Justin Timberlake?
Justin tud énekelni, táncolni és jól is néz ki, SP-re ezek közül egyik sem igaz. Sőt nem is hasonlít a zenéje egy cseppet sem Justinéra...
De akkor miért gondolja azt, hogy olyan mint ő?
érthetetlen....
HOnnan veszed, hogy azt gondolja?
Egyébként szvsz Justin sem néz ki jól, az meg teljesen egyértelmű, hogy ő sem egy nagy tehetség. Szóval ténylegn em értem ap roblémádat.
én se értem am.
sp nemtud énekelni legalábbis nemjobabn mint 1 átlag ember, tánctudása is 0, férfiasság semmi nincs benne...
engem mongyuk felbasz h sztártcsináltak belöle miközbe enynierövel bárkiböl lehet sztár
jo justin timberlakenél is vannak tehetségesebbek de valljukbe jo hangjavan tud énekelni tud táncolni és férfi szemmel is aztmondom h jobabn néz ki sp nél
am örülök h végre vki felhozta a témát:D szal sp fanok nyugottan pontozaztok le de ez az én véleményem:DD
ja és a szövegeit se magának irja a dallamot meg lopja
nézzétek meg sp - kép maradsz darin - step up
SP tehetsége fényévekre van Justinétól :)
Akinek egy kis hallása is van a zenéhez az egyből észre veszi? :)
ja, és SP mondta a saját szájával, hogy ő a magyar J.T. :DD
szia!
ennyi erővel lola mért gondolja hogy ő ashlee simpson? :'D
ashlee-t szeretem, de lola egy sz*rkupac. szánlamas, mint a magyar tinisztárok többsége, akik majmolják a külföldieket, és azt hiszik, hogy most ez a cool... -.-'
1.nem hiszi azt.
2.jól énekel.
3.jól táncol.
4.jól néz ki.
Sp[LLL]
21:22
Sosem szoktam pontozni, de most kaptál tőlem egy piros kezecskét.
Gondolom amennyi eszed van még foglalkozol is az itteni pontokkal, szóval ez most rosszul esik neked.
Jól énekel :D (de a többi is megérdemel egy :DDD-t)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!