Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Rockerek! Mi ebben a logika?

Rockerek! Mi ebben a logika?

Figyelt kérdés
Miért van az sok rocker arcnál, hogy sír a szájuk amiért a rockzenének nem ad teret a "médija" és nincs lehetősége, hogy eljusson szélesebb réteghez is, de ha valamelyik zenekar megjelenik a tévében/újságban, akkor máris megy a hőbörgés és az ujjal mutogatás, hogy "elatták magukat!!" ??

2014. aug. 6. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát ilyet meg kitől hallottál? O.o Elég béna felfogás... Mármint nem a Te kérdésed, hanem ez az "elatták magukat" dolog. Én pl. tök büszke voltam néhány éve a Lordi-ra, hogy kijutottak az Eurovízióra ^^
2014. aug. 6. 19:45
 2/5 anonim ***** válasza:
37%
*eladták
2014. aug. 6. 19:45
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

különbség van a között, hogy rádióban rock zene megy-e vagy, hogy alkohol mentes sört reklámoz éppen a Tankcsapda, (ha erre gondoltál:))

amúgy hülye általánosítás.

2014. aug. 6. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én nem tudom, milyen sörreklámról van szó, de szerintem ezzel sincs baj, reklámozzák felőlem. Igazából szerintem igazad van. Egy esetben értem meg az "eladták magukat" dolgot: ha valóban elkezdenek más jellegű zenét játszani. De az sem mindegy, hogy azért, mert közben 70 évesek lettek, vagy azért, mert tényleg eladták magukat.
2014. aug. 6. 23:53
 5/5 anonim ***** válasza:
38%

Valószínűleg úgy érzik, hogy egy rock/metál zenekar csak akkor nyithat szélesebb rétegek felé, ha változtat a zenéjén. Az image, a külsőségek nem számítanak, hiába kezdik el követni az aktuális (nem zenei) trendeket, a zenéjük miatt esélytelen, hogy átlagemberek is hallgassák őket. De ha változtatnak, akkor csak a lassabb, populárisabb, slágeresebb irányba változhatnak, hogy az átlagember számára is élvezhetők legyenek, ez pedig nyilván kiveri a biztosítékot azoknál, akik éppen a keményebb vonal miatt kedvelték meg őket.

Persze, ahogy öregszenek a zenészek és a lázadás helyét átveszi egy "normális" értékrend (ugye a feleséget/kölyköket etetni kell, fizetni a rezsit, kocsit, már fontos a bankszámla, nem elég a pizza ebédre és nem kannásbort iszunk, hanem valami komolyabbat), nyilván rájönnek, hogy jó az, ha az ember lázad, de abból nem lehet jól élni. Ahogy öregszik az ember, a zenei ízlése is változik. Ilyenkor szoktak nyitni, mert élni kell.

2014. aug. 7. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!