Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Lányok, ti hogy mozogtok egy...

Lányok, ti hogy mozogtok egy koncerten?

Figyelt kérdés
egy nem heavymetal-os, de rock vagy alternatív stílusú koncerten.
2010. jan. 11. 22:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Attól függ. Ha haverokkal vagyok akkor kitomboljuk magunkat. Ugrálunk, stb. Rockra szerintem csak igy lehet. xĐ.Meg attól függ milyen a zene:)
2010. jan. 11. 22:51
 2/9 A kérdező kommentje:

pl. Péterfy Bori arra is ugráltok meg minden?

vagy magashegyi underground

2010. jan. 11. 22:59
 3/9 Thurston ***** válasza:
69%
Azért arra baromi kíváncsi lennék, hogy miben tezsi jobbá az életed, hogy tudod, a lányok ugrálnak-e a péterfiborira vagy sem.
2010. jan. 11. 23:11
 4/9 A kérdező kommentje:
kiváncsi vagyok rá. Ha nem tudsz normálisan válaszolni akkor ne válaszolj. ennyi
2010. jan. 12. 17:10
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki péterfiborira ugrál, az vagy részeg, vagy hülye. Az túl nyugis zene ahoz.
2010. jan. 12. 18:16
 6/9 A kérdező kommentje:
Tudom! Ezt kérdezem hogy akkor hogy mozogtok
2010. jan. 12. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

ha lightosabb(underground, Péterfy bori meg ilyenek) akkor azt szoktam, hogy egyhelyben pörgök mert tök jó. *-*

Metal meg egyértelmű, hogy elöl pogóó!!!! *-*

16/L

2010. jan. 13. 13:47
 8/9 anonim válasza:
am legtöbben felteszik a kezüket és lengetik ide-oda gondolom láttál már ijet-.- amugy meg ne másokat másojj hanem koncin legyél önmagad!--> rockra tombolni KELL!! :P
2010. febr. 1. 19:33
 9/9 anonim ***** válasza:
én nem rég voltam Péterfy Borin, szerintem ugyanúgy lehet rá tombolni, mint 30y-ra, kicsillagra, kispálra, quimbyre vagy akármelyik alternatív zenekar koncertjére.
2010. ápr. 29. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!