Mi a jó ESSEMM-ben meg az ilyen AK26. meg más ilyen
jellegű "előadók"-ban? De az hogy minden 3. szavuk valami
trágárság. és minden ismerősöm csak ezeket hallgatja
-. -" mit lehet rajtuk annyira szeretni? Egy lére mennek!
csak az a kár, hogy a hősök meg a punaniszar se rap.
2014. aug. 18. 15:09
Pont az AK26 minden 3. szava trágár? Egy-két káromkodás van egy zenéjükben. És pont arról szól a zenéjük, hogy kemény munkával el lehet bármit érni. Meg az RTM erről szól, meg a Garage. Nekem egyetlen igazi barátom van, ő is őket hallgatja. Onnantól, hogy valaki elkezdi szidni őket, és még egy számot se hallott tőlük nem kedvelem az illetőt. A káromkodásról meg annyit, hogyha nagyon szeretnél hallgatni egy jó számot, akkor Mr.Busta - Állj fel bazzmeg (van benne összesen 27 káromkodás, a refrént nem számitva, amiben van 3×2×6) ha már az igazi káromkodásról beszélünk.
2014. aug. 18. 21:12
Az, hogy a Punnany nem rap, a lényegen nem változtat. A ZENÉHEZ még mindig közelebb van, mint ezek.
2014. aug. 18. 21:21
amúgy meg nem a szar riltrillt meg garázst kell hallgatni.
Tkyd, Day, Vészk'járat és még sorolhatnám, értelmesek a számaik, és nincs bennük káromkodás.
DE az a probléma, hogy az egész magyar rapet busztához hasonlítjátok, mikor buszta a legaaja.
2014. aug. 18. 21:47
Essemm-csak jó de az Ak26 annak van mondanivalója 1,2 nem káromkodnak vagy ha igen figyeld meg hogy össz visz egyszer vagy kétszer.nem egy lére mennek.az AK26 annak van is mondanivalója Essemm-nek nem mindig de ő is jó,Bustanák meg nincs de a közreműködésekben hatalmas. :) meg kell benne találni a jót
2014. aug. 21. 19:40
16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat..jó lehet hogy a rap távol áll tőlem, de akkor biztos tudnak valamit Essemm-ék ha ennyien szeretik őket...látom hogy ti is itt páran :) köszi még egyszer hogy szántatok a kérdésem meg válaszolására némi időt :D Ahány ember, annyi féle ízlés :)
esem, buszta meg az ágytál26 nem tudnak semmit, csak nyávogni meg mondani hogy megb.a.s.s.z.á.k mindenkinek az any.ját.. ez a 3 név csak felkapott szar, úgy mint a 2 kiadó. garage prod meg rintintin mind2 felkapott szar, ezek miatt a magyar rapet szarnak hiszik, közben ez a legalja. Bloose Broavaz, Vicc Beatz, SCARCITY BP, CK Rekords. ezek a jó kiadót itthon nem a rintintin
2014. aug. 22. 11:48
Rákerestem az AK26-ra. Első találat: Edd meg a porom. Rákerestem az Akkezdet Phiai-ra. Első találat: Miért most?!
Rákerestem a Hősökre. Első találat: Majd lesz valahogy
Rákerestem ESSEMM-re. Első találat: Miért jó? -ez a szám tetszik, néhány solo számával együtt, mert nincs benne az a szerencsétlen.
Rákerestem MR.Busta-ra. Első találat: Mutatom a Fukkot.
Azt hiszem, nincs mit mondanom.
2014. aug. 24. 17:56
De srácok amúgy nem értem miért kell szidni őket....meg hogy el vannak szállva maguktól...ismeritek? Beszéltetek már velük hogy ennyire tisztába vagytok vele hogy egocentrikus gyökerek? És mielőtt az lenne hogy miért,te beszéltél már velük? Ennek elkerülése érdekében közlöm hogy igen.... a Beerseewalk-ok (tudom nem lett megemlítve a kérdésbe) és Essem ritka nagy arcok! És persze van olyan száma mindegyiknek,aminek nem lehet rátalálni az értelmére,de nagyrészben van mondanivalójuk!
2014. nov. 23. 12:40
20/20 anonim válasza:
AK-val mi a bajotok?A punanny massif egy fuves banda!
A hosok meg nem is rapperekbol all hanem celebekbol!
Amugy az AK zenekbe nem is szoktak karomkodni,+ok media nelkul ertek el eleg nagy szintet! Ha meg mas magyar rap akk maksz KILAKIKITT,Mikee Mykanic vagy Subb Bass Monster!de a legjobbak:Garage Prod,RTM,Beerseewalk(BSW)
2016. febr. 21. 20:24
Kapcsolódó kérdések: