Mi a jó ESSEMM-ben meg az ilyen AK26. meg más ilyen jellegű "előadók"-ban? De az hogy minden 3. szavuk valami trágárság. és minden ismerősöm csak ezeket hallgatja -. -" mit lehet rajtuk annyira szeretni? Egy lére mennek!
Figyelt kérdés
2014. aug. 1. 13:43
2/20 A kérdező kommentje:
:D adom!
2014. aug. 1. 13:50
3/20 anonim válasza:
Gyűlölöm őket meg az egész magyar rappet is! De egyébként mindenkinek van egy ízlése.
4/20 anonim válasza:
Pedig a magyar rap nagyon jó, csak tudni kell ki a jó... Amúgy nem is a trágárság a baj, hanem a mondanivaló teljes hiánya. Ott egy Rhino, Tkyd, Tyson, Mohaman, Funk stb stb. mind mind ezerszer jobbak Buktánál vagy Essemm nél.
5/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm..most megvilágosodtam :3 amúgy tényleg..az unalmas lenne ha mindenkinek ugyanaz lenne az ízlése...:/
2014. aug. 1. 19:34
6/20 anonim válasza:
#4-es! Megint csak azt tudom mondani, hogy ez az én ízlésem, külföldi rappet is elkerülöm ugyan úgy mint a magyart.
7/20 anonim válasza:
Jaj, a magyar mainstream rapperek. Nem bírom őket én sem. El is vannak szállva maguktól, pedig aztán szutyok a zenéjük.
A Hősöket meg Punnanyt bírom.
8/20 A kérdező kommentje:
a Punnany Massif és a Hősök az nagyon jó ^-^
2014. aug. 15. 20:32
10/20 A kérdező kommentje:
:DDDDDD pacsi ^-^
2014. aug. 15. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!