Numark n4. Valaki okos?
Van egy Numark n4-es dj controller-em és virtual dj-vel összekötöttem és azon belől van olyan hogy recording. Evvel tudom is venni a mixet vagy egy diszkó estét is. De a mikrofont miért nem veszi fel. A controllerbe van kötve. De semmi. Próbáltam masteron is és próbáltam booth-on is.
Vagy ezt eleve így találták ki. hogya mikrofonba csak beszélni de felvenni nem ?
van rá esély sajnos.
De ha van lehetőséged, akkor inkább traktor pro-t tegyél hozzá.
Azt a részét nem nagyon értem, hogy próbáltad masteron és booth-on is. A booth és a master kimenet gyakorlatilag ugyanaz, a booth azért van külön hogy a pult mellett elhelyezett hangfalakban tisztán halljad amit a közönség hall, erre kell egy külön hangerőszabályzó. (Azt nem gondolom hogy azokra kötötted be a mikrofont, annyira senki sem lehet agyament hogy nem találja meg a mikrofon bemenetet :D.) A gépet é és a kontrollert pedig csak a midi kábellel kell összekötni, nem kell oda jelkábel. Az viszont lehet, hogy a midi kábelen keresztül nem veszi a mikrofont. Ha egy izmosabb géped van akkor megpróbálhatnád azt, hogy a VirtualDj (vagy akármi) alatt megnyitodod az Audacity-t, és a booth vagy a master kimenetet összekötöd a géped line bemenetével (kék jack), vagy ha laptopod van és ez nincs, akkor a mikrofon bemenetre. De előtte: hangerő->rögzítőeszközöknél (win7) beállítod a mikrofonodat hogy ne erősítsen, a jelszintet leveszed a béka segge alá, és kikapcsolod a hangjavításokat. Fontos, hogy a master vagy booth hangerejét (amelyiket a gépre kötötted) szintén alacsonyan próbáld először, mert könnyen leégetheted a hangkártyádat! Ha összeraktad így otthon és működik, vegyél fel mondjuk egy órát hogy lássad, nem akad a gépet közben.
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!