Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Numark HF125 vagy Phillips...

Numark HF125 vagy Phillips SHP2000? Linkek lejjebb!

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. szept. 13. 17:54
 1/7 anonim ***** válasza:

Ezeknél jobbat is kapsz ennyi pénzért, 1-2 ezerrel drágábban pedig megkapod a 10000 Ft alatti kategória egyik legjobb hangzású, főként utcai használatra szánt fejhallgatóját, a Maxell Retro DJ-t: [link]

Mivel az általad leírt Phillips a legkevésbé sem alkalmas utcára (túl hosszú kábel, nyitott kialakítás), ezért azt mindenképp felejtsd el, amennyiben nem kizárólag otthon szeretnéd használni leendő fejhallgatódat.

Az általad leírtaknál egyébként egy minőségibb PC headset is jobban szól, gondolok itt kategóriájának ár-érték bajnokára, a Sharkoon Rush headsetre: [link]

6000 Ft felett pedig már minőségi belépőszintű Hi-Fi fejhallgatókat is találni, én a helyedben rászánnám azt a +3000 Ft-ot és vennék egy Superlux 681B-t, ami a nevesebb gyártók 2-3x drágább termékeinek szintjén van és tökéletesen alkalmas utcára és otthoni átfogó multimédiás célokra is:

[link]

[link]

2013. szept. 14. 13:07
 2/7 A kérdező kommentje:
Ez amolyan "mindenes". Utcára, gitárhoz, zenehallgatáshoz kéne.
2013. szept. 14. 21:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Akkor ha van rá pénzed válaszd a Superlux 681B-t, ahhoz még egyszerűbb fejhallgató tokot is kapsz, ami hihetetlen egy ilyen olcsón kínált minőségi fejhallgatónál, mert a nevesebb gyártók csak bizonyos 20000-30000 Ft feletti típusok mellé szoktak adni hasonlót.
2013. szept. 14. 21:41
 4/7 A kérdező kommentje:
Pont úgy alakultak a bizniszeim, hogy telik drágábbra, úgyhogy ilyesmi lesz. Esetleg Audio Technica? Tudom, hogy nem feltétlen kell ragaszkodni a nagyobb nevekhez, de ami tapasztalatom van velük (pl. vezeték nélküli rendszer) nagyon pozitív, és nekik is van ilyen 10k környéki áron.
2013. szept. 14. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:

Ha minőségi hangzást szeretnél semmiképp se vegyél vezeték nélküli fejhallgatót, főleg 50000 Ft alatt ne, mert kásás, gyenge minőségű hangot produkálnak a velük azonos árban fellelhető vezetékes társaikhoz képest.

Az Audio Technika valóban egy kiemelkedő márka, egy partiban játszik az AKG, Sennheiser és Beyerdynamic gyártókkal, de sajnos egyértelmű tény, hogy ebben az ársávban nem kapsz egyiktől sem olyan kiemelkedő ár-érték arányú terméket, mint a kevésbé neves Superlux-tól.

A Sennheisert mindenképp felejtsd el, mert elképesztően túlárazott termékeik vannak ebben az ársávban, viszont ha mindenképp márkásat szeretnél, akkor figyelmedbe ajánlom a Beyerdynamic DT235 típusát, ez nagyjából hozza az olcsóbb Superluxok szintjét, azok mellett ez a leginkább ajánlott fejhallgató a 15000 Ft alatti kategóriában.

[link]

Magyar nyelvű kritika is készült róla: [link]

2013. szept. 14. 23:01
 6/7 A kérdező kommentje:

A vezetéknélküli az más :D Gitárhoz vezetéknélküli rendszer ;)

Nem ragaszkodok a nagy márkákhoz egyébként, csak most tudod ez amolyan BMW (Audio Technica) helyett ajánlottál valamit amiről én az életemben nem hallottam, és kicsit bizalmatlan vagyok. De szerintem bevállalom azt az olcsóbbat. Köszi a segítséget!

2013. szept. 14. 23:08
 7/7 anonim ***** válasza:

Szívesen!

Ha ennyire parázol a márka ismeretlensége miatt, akkor mondom válaszd a Beyerdynamic DT235-öt, picivel drágább (kb 10000 Ft)

Egyébként a prohardver.hu fórumának nagy fejhallgatós topicjában rengeteget olvashatsz a superlux fejhallgatóiról és kikérheted olyan felhasználók véleményét, akik rendelkeznek is ilyen fejhallgatókkal, ezzel is segítve téged döntésed megerősítésében.

2013. szept. 14. 23:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!