Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogy tudnám megtalálni a...

Hogy tudnám megtalálni a saját zenei ízlésemet?

Figyelt kérdés
Sosem hallagatok egy bizonyos fajta zenét csak összevissza számokat amit csak hallok és megtetszik és ha megkérdezik sem tudok mit válaszolni hogy milyen típusú zenéket szeretek
2014. júl. 30. 14:19
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És az baj? Mindenevő vagy, szerintem ezzel nincs probléma. Nem kell, hogy beskatulyázd magad. Én is pl a 90-es évek gagyijaitól ( pl kozsó. :D ) a mai haevy vagy éppen folk metálig mindent meghallgatok. :D
2014. júl. 30. 14:23
 2/3 anonim ***** válasza:

"Az igényes zenét szeretem, de persze nem mindig csak azt"

Aki nem elégszik meg vele, vagy nagyon szakosítani akar, az be fogja érni egy-két vállvonogatással is szerintem. Esetleg egy kis "nem ettől függ", "nem ezen múlik" elejét veheti a teljes hülyeségnek. Ha jó, akkor jó, ha megfog, akkor megfog, és ez nem függ attól, hogy más mit szeret, és attól se, hogy én mit hiszek magamról, hogy mi tetszene. Így nagyon sok igazán jó zene el tud érni, és ez így tökéletes. Mit lehet erre mondani, nem?

2014. júl. 30. 16:09
 3/3 someoneelse ***** válasza:

Egyetértek az előttem szólókkal :)

Teljesen felesleges egy stílusra szűkíteni a zenei érdeklődésedet. Sokan, nagyon sokan ebbe a hibába esnek. A lényeg csak az, hogy minőségi legyen az a muzsika, ne sablon, tucat.

2014. júl. 30. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!