Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hollywood Undead Deuce vs Denny?

Hollywood Undead Deuce vs Denny?

Figyelt kérdés
Valakileírná pontosan miért rúgták ki Deuce-t és hogyan került be a képbe Denny?
2014. júl. 29. 20:57
 1/8 anonim ***** válasza:
*Danny
2014. aug. 1. 11:20
 2/8 A kérdező kommentje:
Olvasd el a lentit...
2014. aug. 13. 19:54
 3/8 A kérdező kommentje:
Ja hogy Danni igen bocsi félreírtam
2014. aug. 13. 19:55
 4/8 A kérdező kommentje:
Na Danny*
2014. aug. 13. 19:55
 5/8 anonim válasza:
100%

Ez egy lezart ugy a ket fel kozott, de elmondom.. Vagyis ennek van tobb valtozata is ugye amit a banda es amit Deuce mond, meg a rajongok is talaltak ki cifrabbnal cifrabb sztorikat hol Deuce hol a HU oldalara allva. De leghitelesebbnek ezt tartom:

Deuce sokszor nem jelent meg a probakon, hanem mar akkor is mas tagokkal logott (azokkal akikkel most soloban nyomatja, pl; Jeffree Star, Truth) valamint az egyik turnera se ment el mert neki nem volt kedve (-.-"), helyette Charlie Scene enekelte a reszeit a dalokban..

Nem csak ennyi volt a baj, a bandaval is maskepp bant, ugy gondolta o az egyeduli muvesz a bandaban aki er is valamit, es mindig azt mondta, o egyedul alkotta az egesz egyuttest.

Ez nem tartozik ide, de a bandaban volt egy masik tag is, aki csupan egy szamban szerepelt, Shady Jeff (sokan azt hiszik most o Jeffree Star de azok igen nagy retardok :P). Nos o ki lett teve a bandabol kozos megegyezes alapjan, de Deucenak ez nem volt eleg, egy szulinapi bulin pisztolyt nyomott Shady fejehez, de ennek az elmondasarol Shady videot is tett fel youtubera.

Drog es egyeb problemakrol is hallottam vele kapcsolatban de ezek nem megerositett infok, csak amiket ezelott irtam.

Voltak peres ugyei is a bandaval, mint pl; azt allitotta hogy J-Dog es CS megvertek ot egy szorakozohely hatso ajtajanal es egyebek, ezeket nem tudja senki hogy igazak-e vagy csak egyszeru vadaskodasok..

Szov Deucerol az a velemenyem, hogy jobb kint mint bent ;) A zenejet viszont szeretem, es tisztelem is a munkassagat, csak emberileg kulturalhatna magat :P

Dannyvel igazabol nincs bajom, teljesen masik stilust kepvisel, de el kell ismerni jol csinalja azt amit csinal :)

Ennyi jutott hirtelen eszembe hajnal 1kor o.O :P Remelem valamennyire segitettem es nem nezted ki mar elobb a facebookrol az infokat :P

2014. aug. 14. 01:09
 6/8 anonim válasza:

ohh es Danny ugy kerult a kepbe hogy mar regebb ota ismertek ot a banda tagjai, eleg jo baratok voltak mar azelott is :) (Danny szerepelt az X-Faktorban, csak ugy mondom erdekesseg keppen, es volt egy Lorene Drive nevu bandaja a HU elott, de ha mar itt jarunk J3T is benne volt egy bandaba, most nem jut eszembe a neve, de ratalalhatsz ha beirod h J3T :))

megegy erdekesseg, Deuce sok szammal ugye oltja a bandat, de egyik szamba elhangzik hogy hatbaszurt a legjobb baratom, ez a barat J-Dog ugyanis o es Deuce mondhatni testverekkent szerettek egymast, es o is kozrejatszott abban hogy osszehozzak a bandat :)

2014. aug. 14. 01:15
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi szépen:)Nos én azt is hallottam h Deuce akarta a banda bevételének a 70%-át amit nem tudok mennyire igaz de a lényeget elmondtad köszi:)Egyébként Danny is nagyon jól csinálja amit csinál, de a régebbi számok azért Deuceval és Dannyvel más, pl az Undead kifejezetten szar Dannyvel(de csak én véleményem)és azt is észre lehet venni h amíg Deuce volt az énekes, sokkal pörgősebb volt a banda, azóta mintha lelassultak volna, a lényeg hogy én jobban kedveltem Deucet csak hát igen nagy hülyeségeket csinált és az ő sara.

Köszi a választ:)

2014. aug. 16. 22:29
 8/8 KryBYE válasza:

Az embernek aki leírta szorit elrontotta (shady tette deuce fejéhez a fegyvert).

Deuce és charlie meghívatlanul ment shady szülinapi partijába pár barátaikkal akit shady nem ismertés amikor odaértek shady beengedte őket mert nem akart köcsög lenni és deuce mega barátai keménykedtek shady barátaivalés utána shady rászolt deuca hogy fejezze be éserre deuce elkezdet keménykedni sahdynek akir erre benyúlt a fiókba és kivette a 9mm és deucehoz tartotta aki erre elkezdett sírni és mondta hogy ez csak egy vicc volt (charlie elvileg csak a kanapén ült).

2018. ápr. 8. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!