Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ez a pedál jó lenne erre a...

Ez a pedál jó lenne erre a célra? Többi lent

Figyelt kérdés

A csöves Marshallomhoz (DSL-40c) keresek egy olyan pedált, amivel azt érem el, mintha lenne Master potija az erősítőnek, hogy "szomszédbarát" hangerőn is el tudjam érni azt a torzítást mintha jól meg lenne hajtva a cucc. Eddig ezt a pedált találtam: [link]

Nem vagyok perfect angol, ezért inkább kikérném a véleményeteket, nehogy hülyeséget vegyek meg.

Tehát ha ezt a pedált bekötöm a loopba, felveszem a hangerőt az erősíőn pl félig és utána a kis pedálon állítom a hangerőt, akkor azt a torzítást fogja hozni az erősítő alacsonyabb hangerőn is? Tudom majd használni clean-crunch csatornán is? Bele tudom majd építeni a boardomba az alábbi pedálok mellé? Milyen sorrendben kössem majd be? TC.E. polytune hangoló, Cry baby, custom audio electronics boost line driver, MXR Carbon Copy delay (az erősítő torzítóját szeretném használni)

Persze minden egyéb javaslatot meghallgatok.

A linken minden videót és leírást megtaláltok.

Várom és előre is köszönöm a válaszokat!

2014. júl. 26. 14:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
A hangszóróra menő kábelt el kell vágni,amennyiben nem jack csatlakozós, szerelni rá egy-egy jack pipát, aztán az attenuator megfelelő aljzataiba bekötni.
2014. júl. 27. 19:05
 22/23 A kérdező kommentje:
az a baj, hogy a hangszóróba menő kábel nagyon rövid, így úgy látom, csak házon belül lehetne megoldani...
2014. júl. 27. 21:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Azt is lehet, bár én kibontanám és tennék a helyére hosszabbat.
2014. júl. 27. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!