Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen olcsó effekt pedált...

Milyen olcsó effekt pedált ajánlanátok?

Figyelt kérdés
Még sosem volt semmilyen pedálom , nemigazán értek hozzá.10000 forint körül van e olyan amit érdemes megvenni?

2014. júl. 16. 04:18
 1/8 anonim ***** válasza:

Teljesen rosszul állsz a kérdéshez.

Nem azért kell venni, mert még sose volt és most lenne rá x összeged, hanem ha el akarsz érni valamilyen hangzást, ahhoz válaszd meg, milyen effekt kell.

Még azt se árultad el, mihez kell, milyen zenéhez...

2014. júl. 16. 04:47
 2/8 anonim ***** válasza:

Semmilyet.

Nem.

2014. júl. 16. 07:22
 3/8 anonim ***** válasza:
Ehh, de mégis miféle effektet akarsz?...Bár szerintem nem is akarsz.
2014. júl. 16. 08:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogy kevésbé agresszívan tálaljam a dolgot, mint a többiek: 10 000 ft-ért nem fogsz semmilyen, akár kicsit is megfelelő effektpedált kapni semmilyen hangszerhez.
2014. júl. 16. 12:11
 5/8 anonim ***** válasza:

Az utolsó válaszolónak, az előző agresszívebben válaszolók nem az összeg miatt írták amit írtak. Abban is van igazság hogy 10ezer forintért...

Bár ezt azért meg lehetne erősen cáfolni.. főleg hogy fogalmunk sincs hogy milyen effektet akar, és mire, (és minek)

Talán azért NEM a válaszunk, mert a kérdésből azthiszem kiderült hogy a kérdezőnek NINCS SZÜKSÉGE effekt pedálra. :)

2014. júl. 17. 18:14
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát ha ti mondjátok akkor biztos nincs rá szükségem. Egyébként én úgy tudom hogy a pedállal szám közben is lehet változtatni a hangzáson ezért kéne elsősorban(most csak egy gyengébb erősítőm van).. mert sok számban van olyan amikor hirtelen megváltozik a hangzás és ezt gondolom pedállal csinálják és a kérdést meg azért raktam fel mert láttam ilyen árba is pedálokat de fogalmam sincs hogy ennyire olcsón van e értelme venni és jelenleg csak ennyim van rá szóval nem kell felháborodni hogy hogy mertem ilyet kérdezni.(Azért nemiram eddig mert megfeledkeztem arról hogy felraktam a kérdést.)Jöhetnek a további okoskodások hogy hogy lehetek ennyire tudatlan.
2014. júl. 18. 20:24
 7/8 anonim ***** válasza:
Olvasgass még, TELE van az internet ingyentudással.
2014. júl. 18. 20:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Mivel még mindig nem írtad meg, milyen hangzásváltozást akarsz elérni, hogyan ajánljuk bármit?

Tényleg nézz utána a neten, vannak róluk leírások, hallgass meg egy csomó demót a Youtube-on és jobban képben leszel...

2014. júl. 18. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!