Szerintetek fankadeli mennyire tud kungfuzni?
Nem is értem, hogy a "wing tsun", a "kung-fu" és a "kemény" szó hogy kerül egy mondatba!
Ha Fankadeli wing CHUNOZNA, akkor talán megérteném a kérdést, de a wing TSUN se kung-funak nem minősül, se keménynek! A wing tsun szimpla pénzlehúzó varázslás, semmi több! A klippjében csak csapkodások láthatóak, aminek a harci értéke nulla! Az egész klipp csak egy szánalmas wing tsun propaganda zene, amit Máday, Leung Ting és a többi agymosó pénzéhes "mester" finanszírozott, hogy minél több naiv embert tudjanak beszippantani! Ez az igazság, bumm!
#USBORNE
Hát ha Fankadeli a Máday bácsi parasztvakító edzését keménynek ítéli meg, akkor őt valószínűleg egy ökölvívó tréningen darabokra tépték volna!
#USBORNE
Ne aggódj, szép summát kapott azért az agymosásért!
#USBORNE
Amíg a sok hiszékeny veréb benyeli a wing tsun baromságait, addig Leung Ting, Máday, Fankadeli és a többiek mindig tudnak majd profitálni!
#USBORNE
A főprobléma az az, hogy a Máday és Leung Ting sem tud verekedni egyáltalán! Kínában egy bazi nagy kóklernek tartják a Leung Ting-et. Én nem vagyok wt-s, de egyszer Németországban voltam megnézni egy WT szemináriumot (csak úgy érdekességképpen) amit maga a Leung Ting grandmaster tartott (a Máday kivételesen nem volt ott).
Háát.... egy amatőr középhaladó (5-6 éve) bokszoló/birkózó/thai boxoló emberke agyon b*szná, mint a szart. Egy vicc volt. Nevetséges.....amúgy tényleg piszok gyors a kicsi keze, de az ütőerő az nulla. Azzal az "ütésekkel" az öreganyám két világháború között legyártott vázáját nem tudná eltörni.
Megnéztem volna, hogy mit csinált volna egy 2 méteres német futballhuligán ellen az istenek stílusával a wing tsunnal. XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!