SZEGEDIEK! Hol van lehetőségem gitározást tanulni, ha egyátalán lehet? Természetesen itt Szegeden!
Hát van zeneiskola, van konzervatórium magánórákat vállaló gitár szakosok tömegével, a lehetőségek adottak.
A részletekről érdeklődj az illetékeseknél. Szolfézs nem árt mellette és egy saját gitárra is szükséged lesz, de ha nem értesz hozzá, kérd ki egy hozzáértő segítségét vásárlás előtt inkább.
Facebookon keresel egy egyetemi fórumot és kiírod, hogy ilyet keresel - keresgélni kell, mert van, ami már nem aktív, már nem vagyok hallgató, szóval nem követem az ilyesmit bocsi. Vagy bemész a konziba ha elkezdődik a tanév és megkérdezel pár embert, hátha tud valakit.
De a zeneiskola tuti olcsóbb, magánórákért azért nem pár száz forintot kérnek alkalmanként... csak nem tudom, felvételi mikor van/volt. Biztos fent van a honlapon árakkal meg mindennel együtt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!