Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Szerinted ma melyik a "legnagy...

Szerinted ma melyik a "legnagyobb" metál együttes?

Figyelt kérdés
Olyan együttesre gondolok, akik aktívak, tehát adnak ki lemezeket, mennek turézni, stb...
2010. jan. 8. 22:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Mardukhoz kiegészíteném, hogy kevesebben hallgatják mint régebben, de igen nagy rajongótábora van így is, valamint kihagytam a Mayhemet, amit minden BM fan ismer.

Itt egy Necrophagist koncertfelvétel: http://www.youtube.com/watch?v=hFLJT6wjyv0&feature=related

2010. jan. 9. 09:55
 12/20 Bandeee ***** válasza:

Előttem szólókhoz csatlakozva én is szevesen irnám a Metallicát, bár szerintem nem lenne korrkekt. A "srácok" már közel 7-8 éve egyáltalán nincsenek a toppon. És úgy értelmeztem h. MA melyik a legütősebb metál zenekar, akkor viszont kiesik a Metallica.

Amúgy nemis tudom, ha 1et irnék az megint nem lenne tisztességes, hiszen hogy is hasonlithatnék össze egy Hammerfallt és a Obituary-t például?

inkább le irom a top10emet, olyan zenekarokból akik még ma is a csúcson vannak és nem csupán árnyékai önmaguknak. (sorrend nem mérvadó)

Amorphis

In Flames

Bloodbath

Kotiteollisuus

Five finger death punch

Norther

Amon amarth

Throwdown

Arch Enemy

Finntroll

2010. jan. 9. 11:46
 13/20 anonim ***** válasza:

Elemezzük a kérdést. Ha "legnagyobb" alatt azt értjük, hogy melyik "metál" együttes koncertjére kel el a legtöbb jegy mostanában, akkor Metallica. De ezt manapság nem érdemes metálnak nevezni, mert nem az. Persze anno minden kőkemény metál volt Metallica, Bon Jovi, Guns 'n' Roses húúú de kemények. Nem mondom, hogy nem jók, de nem sűrűn metál.

Nem is értem miért fontos neked már a 2. kérdésednél, hogy ki a "legnagyobb". Szerintem sokkal jobb egy olyan zenekar ami sokféle műfajt ötvöz és széles látókörűek, nem felpakolnak néhány riffet, hörögnek, azt jó' va'.

http://www.youtube.com/watch?v=UDgEB5MNuPI - számomra például ez a szám az egyik etalon. Mert van benne szép, tiszta ének, hörgés, agresszió meg minden. Mondjuk lehetne keményebb (pörgősebb), de ÉN ez ilyet szeretem.

2010. jan. 9. 12:21
 14/20 A kérdező kommentje:

Ezt szeretem általában az emberekben. Megkérdeztem szerintetek melyik az az együttes, erre megy az észosztás hogy szerintem ez meg az nem is az, hanem bla bla.

Annyit kértem mindenki írja le, szerinte melyik az, nem azt hogy cáfolj rá arra, akinek szerinted nincsen igaza.

Azért köszönöm a válaszokat, főleg, hogy a válaszokból ismertem meg új neveket is ezen a téren.

2010. jan. 9. 13:26
 15/20 anonim ***** válasza:
40%
Akkor konkretizáld a kérdéseidet, mert az előző se volt egyértelmű. Mi az, hogy legnagyobb? A Deathstars zenekar átlagmagassága a legnagyobb. NINCS VITA!
2010. jan. 9. 13:47
 16/20 anonim ***** válasza:
0%
ez a Deathstar mi akar lenni? 4 akkord egy számban éskifújt.. vmi elrontott Manson utánzat féleséég..
2010. jan. 9. 15:54
 17/20 anonim ***** válasza:

Jajj, ember, most pont az átlagmagasságukat írtam, egy szót se szóltam a zenekar minőségéről :D

Egyrészt: egy csomó zenekar (akik amúgy képzett zenészekből állnak, ahogy ők is) nem bonyolítják túl a zenéjüket, én is gitározok, de engem az érdekel, hogy hallgatható legyen a dolog, nem az, hogy hány akkord, hidegen hagy. Szerintem nem elrontott, lehet neked nem tetszik, már bocs, de ez is hidegen hagy.

Másrészt: semmi közük Mansonhoz. A Kiss illetve a black metal bandákból (azokban játszottak régebben) ered a színpadi megjelenésük.

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=6oCvX5NDRbY

Erről itt beszél az énekes. De ez most lényegtelen.

Én is mondhatnám, hogy szerintem a Metallicát csak olyan ősrockerek hallgatják, akiknek ez a zene nem jelent többet, mint a kapuzárási pánik után a fiatalságukat eleveníti föl, de nem teszem, nem személyeskedek.

2010. jan. 9. 16:05
 18/20 Thurston ***** válasza:
IGazából ahhoz, hogy erre válaszolni lehessen, tudni kéne, hogy mi a pontos definíciója a legnagyobb metálbandának. Mert ha az, hogy al eghíresebb, akkor lehet, hogy a Metallica, de amúgy például lószart sem érnek. Leheti lyenekkel dobálózni, hogy gremidíjat kaptak, de nézzétek már meg, hogy milyen előadók kapnak ugyanilyen elismerést... Ladygaga, meg ilyenek. BÜszkének lehet erre lenni tényleg.
2010. jan. 10. 13:12
 19/20 anonim válasza:

Számomra a legnagyobb, akik megalapozták zenei ízlésemet:

Blind Guardian

Kedvenc számom: http://www.youtube.com/watch?v=sEUQNsyeTQw

2010. júl. 21. 19:39
 20/20 anonim ***** válasza:

Brutal Death Metal: Kronos

Melodic Death Metal: Arch Enemy

Death Metal: Kataklysm

Black Metal: Gorgoroth

Shymphonic Black Metal: Bornholm

Blackened Death Metal: Behemoth

Folk Black Metal: Equilibrium

Viking Metal: Ensiferum

Folk Metal: Eluveitie

Shymphonic Metal: Nightwish

Shymphonic Power Metal: Rhapsody of Fire

Melodic Power Metal: HammerFall

Power Metal: Sonata Arctica

Heavy Metal: Ozzy Osbourne

Metalcore: Sonic Syndicate

Deathcore: Bring Me The Horizon

Trash Metal: Moby Dick

Trash/Nu Metal: Slipknot

Nu Metal: KoRn

Industrial Metal: Deathstars

2010. aug. 4. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!