Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miert mondjak azt, hogy Lars...

Miert mondjak azt, hogy Lars Ulrich (Metallica) rossz dobos?

Figyelt kérdés
En nagyon birom Larsot es nekem ö a kedvenc dobosom...
2014. júl. 16. 16:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Azért mondják azt, mert gyalázatosan szokott dobolni a koncertek nagyon nagy részén, például az utolsó budapesti koncerten is minősíthetetlenül szarul dobolt, a zenekar többi része láthatóan szégyellte magát miatta.
2014. júl. 16. 16:27
 2/14 anonim ***** válasza:
88%

El van ez túlozva, szeretik ezt hangoztatni, ahogy divat szidni azt ami népszerű. Igazából az üt vissza, hogy egy időben ő testesített meg a dobost, sok szavazást megnyert és a Metallica népszerűsége miatt mindig ö volt A dobos. Holott mindig is voltak nála jobb dobosok, csak akkor ezt nem hangoztatták. Ma már igen, sőt átesett a dolog a ló túloldalára.

Lars nem rossz dobos, csak mostanra már pontatlanná és hanyaggá vált. Ha gyakorolna tudná hozni azt amit tudott régebben, csak épp nem nagyon teszi. Meg ugye a kor is.

Szóval egy átlagos dobos, aki megalapította és sikerre vitte a világ egyik legnagyobb metal zenekarát.

Lars nem egyszerű figura lehet utálni és szeretni is, egyáltalán nem baj, hogy neked a kedvenced, mert amit elért azért igenis lehet tisztelni. Beszámolók szerint pedig a legközvetlenebb legbeszédesebb és legkedvesebb fazon a Metallica rajongóival az egész zenekarban.

Szóval hajrá Lars! (bár nekem közel sem a kedvencem a Tallicából)

2014. júl. 16. 18:14
 3/14 A kérdező kommentje:

Kedves utolso!

Ezt nagyon szepen leirtad es igen eljen Lars!!! Ö szerintem a legjobb!!

2014. júl. 16. 19:35
 4/14 anonim ***** válasza:

én nem mondom hogy rossz dobos, de mikor Joey dobolt érezhető volt a különbség:)

(személyes vélemény)

2014. júl. 16. 20:36
 5/14 anonim ***** válasza:
Joey 38 éves Lars 50.
2014. júl. 16. 20:53
 6/14 anonim ***** válasza:
32%
Jimmy Page pedig 70 és még mindig úgy gitározik hogy leesik az állam... ne legyen kifogás a kor
2014. júl. 16. 23:16
 7/14 anonim ***** válasza:
7%

egy teljességgel pocsék dobos. két videót ajánlok:

https://www.youtube.com/watch?v=4-PegaXlZFo

ebből kiderül, hogy jamelésre is teljesen alkalmatlan, egy primitív 2/4-et sem képes behallani egy riff alá.

https://www.youtube.com/watch?v=LnnEPD6pg7A

itt pedig a saját számát nem képes ledobolni.

emellett ritka nagy nyomorék is. remélem a napster pénzekből vett jó pár hordónyi kokaint...

2014. júl. 17. 01:05
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Larsnak benne volt a keze a Metallica dalok 99%-nak a megírásában. Úgyhogy azért gondolom ért valamennyit a dologhoz. Nem kell bemutatni hova jutottak el a dalaikkal.

És azért mennek neki néha a bonyolultabb témák is.

http://www.youtube.com/watch?v=3QimHGlyxzI

http://www.youtube.com/watch?v=ecRNb_12TCs

2014. júl. 17. 07:23
 9/14 A kérdező kommentje:

Kedves 7-es!

Ezeket a videokat mar en is lattam, de ezek nem koncert felvetelek. Szerintem az teljesen oke, ha egy ilyen studioban hibakat követ el, mert azert van ott,hogy gyakoroljon. A koncerteketen szerintem hibatlan, legalabbis en nem lattam semmi hibat a koncerten.

En egyszer voltam egy Metallica koncerten es ott nagyon jol jatszott ;)

Hajrá Lars!!!

2014. júl. 17. 10:34
 10/14 anonim ***** válasza:
a nagy rockzenekarok, mint a Metallica is, hangzáskiegészítést alkalmaznak szinte észrevétlenül. SZINTE, ugyanis van egy csomó olyan videó is a youtube-on, amiből kiderül, hogy Lars koncerteken is kamuzik (megüti a lábcint és nem hallatszik, megüti a pergőt és a crash szól).
2014. júl. 17. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!