Miert mondjak azt, hogy Lars Ulrich (Metallica) rossz dobos?
El van ez túlozva, szeretik ezt hangoztatni, ahogy divat szidni azt ami népszerű. Igazából az üt vissza, hogy egy időben ő testesített meg a dobost, sok szavazást megnyert és a Metallica népszerűsége miatt mindig ö volt A dobos. Holott mindig is voltak nála jobb dobosok, csak akkor ezt nem hangoztatták. Ma már igen, sőt átesett a dolog a ló túloldalára.
Lars nem rossz dobos, csak mostanra már pontatlanná és hanyaggá vált. Ha gyakorolna tudná hozni azt amit tudott régebben, csak épp nem nagyon teszi. Meg ugye a kor is.
Szóval egy átlagos dobos, aki megalapította és sikerre vitte a világ egyik legnagyobb metal zenekarát.
Lars nem egyszerű figura lehet utálni és szeretni is, egyáltalán nem baj, hogy neked a kedvenced, mert amit elért azért igenis lehet tisztelni. Beszámolók szerint pedig a legközvetlenebb legbeszédesebb és legkedvesebb fazon a Metallica rajongóival az egész zenekarban.
Szóval hajrá Lars! (bár nekem közel sem a kedvencem a Tallicából)
Kedves utolso!
Ezt nagyon szepen leirtad es igen eljen Lars!!! Ö szerintem a legjobb!!
én nem mondom hogy rossz dobos, de mikor Joey dobolt érezhető volt a különbség:)
(személyes vélemény)
egy teljességgel pocsék dobos. két videót ajánlok:
https://www.youtube.com/watch?v=4-PegaXlZFo
ebből kiderül, hogy jamelésre is teljesen alkalmatlan, egy primitív 2/4-et sem képes behallani egy riff alá.
https://www.youtube.com/watch?v=LnnEPD6pg7A
itt pedig a saját számát nem képes ledobolni.
emellett ritka nagy nyomorék is. remélem a napster pénzekből vett jó pár hordónyi kokaint...
Larsnak benne volt a keze a Metallica dalok 99%-nak a megírásában. Úgyhogy azért gondolom ért valamennyit a dologhoz. Nem kell bemutatni hova jutottak el a dalaikkal.
És azért mennek neki néha a bonyolultabb témák is.
Kedves 7-es!
Ezeket a videokat mar en is lattam, de ezek nem koncert felvetelek. Szerintem az teljesen oke, ha egy ilyen studioban hibakat követ el, mert azert van ott,hogy gyakoroljon. A koncerteketen szerintem hibatlan, legalabbis en nem lattam semmi hibat a koncerten.
En egyszer voltam egy Metallica koncerten es ott nagyon jol jatszott ;)
Hajrá Lars!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!