Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Ti is utáljátok a music fm-t?

Ti is utáljátok a music fm-t?

Figyelt kérdés
Színvonaltalan, borzalmas zenéket adnak le állandóan, egyik számra se mondtam, hogy ez elfogadható volt. Miért szeretik annyira az emberek? Ahová járok edzőterembe ott is állandóan az szól, néha a csöndben is jobban tudok edzeni!
2014. júl. 15. 19:25
 1/2 prométeum válasza:
76%
Én utálom, hasonló mint a Rádió 1
2014. júl. 15. 20:11
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
szüleim is nagyon szeretik, én utálom, rühellem! főleg, hogy két óra elteltével ugyan azokat adják le elölről. mindegyik ugyan olyan, mint az előtte leadott "zene" volt, semmi változatosság nincs, unalmas! annyira nem szeretem, hogy egyszerűen szavakba nem tudom önteni. aaaach... ach! fuj!! főleg a műsorvezetők, nekem semmi vicces nincs egyikükben sem, erőltetettek a beköpések... de az is lehet, hogy csak az én humorérzékem egy rakás béltartalom... nagyon az agyamra mennek. nagyon!!!
2014. júl. 15. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!