Mit akar kifejezni ebben a számban az alma?
Figyelt kérdés
A No Doubt-tól a Don't speak című számról lenne szó, ha ismeritek. Kicsit régebbi, de szeretem. A minap megnéztem a klipjét és ott láttam, hogy úgy kezdődik, hogy egy férfi levesz egy rothadt almát a fáról, amiben kukacok mászkálnak..mi ennek a jelentése? mit akar üzenni ez?2014. júl. 14. 18:14
1/2 anonim válasza:
Már a kérdésnél tudtam, hogy a Don't Speak lesz :DD
Talán azt, hogy mindennek 2 oldala van. Az alma egyik oldalról szép piros, de kukacos belül / másik oldalon. --> Ahogy a szerelem sem 100% cukormáz, és itt kapcsolódik a dalhoz.
Szerintem. :)
2/2 anonim válasza:
hát, szerintem az inkább narancs, bár a wikipedia barackot ír, de szerintem narancs, legalább is a héját elnézve... :D egyébként az egész klipet végigkiséri ez a gyümi, hiszen a fotózáson is használják kelléknek, és amikor veszekednek, a háttérben is narancsos fotók láthatóak. de, hogy mit szimbolizál, fogalmam nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!