Directionátorok! Nektek mit ártott az 1D?
Na most akkor leírok neked egy eléggé fontos dolgot. :)
Van a b*zi,és van a homoszexuális. Az emberek 80%-a használja a "b*zi" jelzőt olyan fiúkra/férfiakra, akik számára nem szimpatikusak és eltérnek az ideáljuk kinézetétől. Ha férfi mondja férfire,hogy "b*zi",akkor az valószínűleg azért van,mert csak simán nem szimpatikus neki maga a stílus,amit képvisel.
Nem tudom hogy volt-e már itt valakinek olyan,hogy tesó/apa/unokatesó,bárki fiú a családban,amikor te nézed a tévét,van benne egy srác,bejön a rokon, és kapásból rákérdez,hogy "ki ez a b*zi?" ez még egy magyarázat,mi szerint ő nem ismeri stb.
Megjegyzem,én sem szeretem őket.Eltérnek az ideálomtól,még csak szimpinek sem szimpik, de leb*zizni őket azért még nem b*ziztam le.
Nyugodjatok bele,hogy mindig lesznek,akik fikázni fognak benneteket. Ez van. Amíg világ a világ, a zenei műfajok kedvelőinek a zöme mindig fújogni fog a másik műfaj táborára.
1: nem melegek, miért lennének?
2: ha azok lennének az miért lenne baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!