Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Directionátorok! Nektek mit...

DirectionerGirl69 kérdése:

Directionátorok! Nektek mit ártott az 1D?

Figyelt kérdés
Mit kell őket ok nélkül lemelegezni?Van Bizonyítékotok?!

2014. júl. 13. 16:01
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Már ilyen is van,hogy "directionátorok"? :DD Harc mikor lesz? :D
2014. júl. 13. 16:22
 2/7 A kérdező kommentje:
Harc?:D Na az megy folyamatosan xdd még a Directionerek között is :D Larry VS Elounor shipperek :D
2014. júl. 13. 18:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Jaa,értem.:DD
2014. júl. 13. 19:34
 4/7 A kérdező kommentje:
:DD
2014. júl. 13. 20:33
 5/7 anonim ***** válasza:
31%
Ha ismerné sok h***e a one directiont akkor talán rá is jönne hogy egyáltalán nem melegek ráadásul barátnőik is volt.Nem értem hogy miért kell ok nélkül bu***ni őket ha nem is ismeri őket sok jó oké talán én sem ismerem olyan jól őket mert még nem beszéltem velük de azt tudom hogy nem melegek -.-" Úgy hogy megköszönném ha nem sértegetnétek őket.Főleg ha nem vagytok rajóngok akkor meg egy szót se mert ha nem bírjátok őket akkor fogjátok be és üljetek le a va****kra...
2014. júl. 14. 13:04
 6/7 anonim ***** válasza:

Na most akkor leírok neked egy eléggé fontos dolgot. :)

Van a b*zi,és van a homoszexuális. Az emberek 80%-a használja a "b*zi" jelzőt olyan fiúkra/férfiakra, akik számára nem szimpatikusak és eltérnek az ideáljuk kinézetétől. Ha férfi mondja férfire,hogy "b*zi",akkor az valószínűleg azért van,mert csak simán nem szimpatikus neki maga a stílus,amit képvisel.

Nem tudom hogy volt-e már itt valakinek olyan,hogy tesó/apa/unokatesó,bárki fiú a családban,amikor te nézed a tévét,van benne egy srác,bejön a rokon, és kapásból rákérdez,hogy "ki ez a b*zi?" ez még egy magyarázat,mi szerint ő nem ismeri stb.

Megjegyzem,én sem szeretem őket.Eltérnek az ideálomtól,még csak szimpinek sem szimpik, de leb*zizni őket azért még nem b*ziztam le.

Nyugodjatok bele,hogy mindig lesznek,akik fikázni fognak benneteket. Ez van. Amíg világ a világ, a zenei műfajok kedvelőinek a zöme mindig fújogni fog a másik műfaj táborára.

2014. júl. 14. 16:43
 7/7 Anna126 válasza:

1: nem melegek, miért lennének?

2: ha azok lennének az miért lenne baj?

2014. aug. 11. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!