Baj ha egy 13 éves lány nagyon szereti a punk, rock, metál zenéket és elég rockos a külseje?
szia. én kb. 8-9 éves koromban kezdtem el rockot, metált hallgatni, engem is szerettek csesztetni, főként azért, mert főleg fekete ruhákba jártam. nem feltétlen azért, mert a rockereknek ez a "menő", hanem mert sötétben jobban éreztem magam, nem akartam túlzottan kitűnni a tömegből, stb.
sokáig csesztettek minden hülyeséggel, legyél ilyen, legyél olyan, amolyan, blabla, leszartam mindig is, és ez így jó. tanuld meg, hogy soha sem felelhetsz meg a világon mindenkinek! az a lényeg, hogy magadnak megfelelj! én azóta sem nőttem ki (lol) ebből, sőt, inkább a még keményebb metálos dolgok felé fordultam, persze kettő között egy lájtos rock is bőven elfér. fontos, hogy más műfajokat se ítélj el, mindig van más-más műfajban is ha nem sok, de legalább 1-1 jó szám, mint pl. irie maffia, bob marley, ed sheeran, deadmau5, és még sorolhatnám ezeket is. az öltözködésem annyiban változott, hogy még több bandás felsőm lett:D, és néha már felveszek színeset, szoknyát is, de a fekete nadrág, cipő mindenképp maradt. :)
ha bármiben kell segítség, bármi, írj nyugodtan!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!