Mennyi idő alatt lehet megtanulni gitározni?
Kedves Kérdező! Ugyan ez már a százezredik hasonló kérdés, de azért válaszolok: Tudod ez nagyon egyénfüggő, ráadásul attól is függ, hogy milyen háttérrel tanul az ember. Lehet elpötyörészni akár két évig úgy a youtub segítségével, hogy az ember egyszerűen nem lép egyről a kettőre, de lehet tanárral, vagy egy jó könyv segítségével úgy, hogy egy év után már egész komoly dalokat eljátszik az ember. Az sem mindegy mi a célod. Lehet két évet arra áldozol ,hogy néhány punk zenét megtanulj tabulatúráról, de lehet a kezdetektől fogva kottából tanulod virtuózok dalait.
Hogy zenekarban játszhasson, az megint egyén függő. Én a fentiekből az utóbbi vagyok, kottából tanulok a kezdetektől fogva és elég nehéz dalokat eltudok játszani két év után, de olyan a személyiségem, hogy úgy érzem, képtelen lennék kiállni emberek elé. Lehet Te meg olyan vagy, van akkora önbizalmad, hogy nem ijednél meg a közönségtől.
A "megtanulni" az meg egy fölösleges kérdés, nincs végpont, hogy "na most akkor én megtanultam gitározni". Mindig lehet fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!