Intrepid kérdése:
A napokban láttam a Youtubon egy filmet egy 12 éves kislányról, aki a Bohemian Rhapsodyt játszotta el. Tudnátok linket adni, hogy hol találom meg?
Figyelt kérdés
Akkor nem találtam fontosnak, meg azt hittem megjegyzem, de elfelejtettem. Egyedül szintetizátorozott, dobolt, szuperül összedobta. Ha tudtok, küldjetek linket.2014. júl. 10. 03:04
1/3 anonim válasza:
böngésző -> előzmények -> youtube.com-ra rákeresel és megkeresed a vidit
2/3 anonim válasza:
Erre gondolsz? http://www.youtube.com/watch?v=TMpQVHtDEO4
Ha igen, keresésre a második találat volt. Ha nem, akkor is :)
3/3 A kérdező kommentje:
Igen, ez volt az, megnéztem most is, csodálatos volt. Talán jobb mint a Qween produkciója. Egyébként nem vagyok pedró, hozzá nem érnék még ha ő kérné sem, de őt most kéne felfuttatni a slágeriparban, mert hatalmas amit produkált.
2014. júl. 10. 23:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!