Bohemian Betyars- Egyedül maradtam című számához tudna írni valaki tabot/akkordokat?
Verszakoknál
Cisz moll, A dur, H dur, Cisz moll váltakozás van -pontosan nem akarom ritmizálni, mert azt a szöveg és a dallam úgy is kiadja-
Refrén:
Cisz moll, Hdúr váltakozik -soronként-
Kedves, első'válaszolónak' amúgy igaza van, ilyen egyszerűbb -csak dur és moll akkordok vannak- számokra próbálj hallás után rájönni, sokkal kifizetődőbb hosszútávon. Egy jó módszer erre, hogy gitáron elkezded játszani a dallamot és megpróbálod a váltásoknál figyelni, hogy milyen távolság van az ének és az akkord alaphangja közt. :)
Kedves első'válaszoló': Nekem ezt kitalálni és leírni nagyjából 3 perc volt. Legközelebb te is megtehetnéd, ha már ilyen fasza eartrained superhero vagy.
ja, énis leírtam volna, de nem jött válasz, gondoltam már nem aktuális.
"ha már ilyen fasza eartrained superhero vagy" - miért, az vagyok? Ki mondta, vagy honnan veszed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!