Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Elektromos gitár működése?

Elektromos gitár működése?

Figyelt kérdés
Régóta nézegetem az elektromos gitárokat mert szeretnék megtanulni gitározni. De nem igazán értek hozzá. A mai nap egy hangszer boltban kipróbáltam egyet be volt dugva erősítőre a hangerő is fel volt véve de hiába pengettem alig volt valami hangja. Mit csinálhattam rosszul? Másrészről ha nem veszek hozzá erősítőt akkor milyen hangja lesz?
2010. jan. 6. 23:40
 1/6 anonim ***** válasza:

Hol volt a hangerő feltekerve? Mert a gitár hangerő potméterét is fel kell ám tekerni :)

elektromos gitárt erőítő nélkül nem ajánlok...oan semmilyen hangja van :D

2010. jan. 6. 23:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Elvileg az erősítőn maxra tekertem:) A gitáron nem tekergettem azt a két tekergethető kart:) amúgy az a potméter?
2010. jan. 7. 00:33
 3/6 anonim ***** válasza:

kart?:D Hát, a potméter az két gomb szerű tekerhető valami:) Azt is fel kell tekerni

de amúgy nemértem, hogy ott vagy egy hangszerboltban, és nem segítenek egy kezdőnek?

2010. jan. 7. 15:52
 4/6 A kérdező kommentje:
Ne kértem segítséget:) mert szégyelltem, hogy még ennyit se tudok.
2010. jan. 7. 17:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt nem kell szégyelni! :)

Slash (egy nagyon jó gitáros) 15 évesen nem tudta mi a különbség a bass gitár és a gitár között :-D.

Mégis jó gitáros lett belőle :)

2010. jan. 8. 00:15
 6/6 anonim ***** válasza:
amikor kitaláltam h elkezdek gitározni akkor bementem egy hangszerboltba. úgy gondoltam segítenek kiválasztani a megfelelő hangszert kezdésnek vagy valami segítséget kapok de rám se s**rtak húzták a szájukat meg minden..nem tudom miért ülnek ott tisztelet a kivételnek. hazamentem. egy óra alatt a net és google segítségével megtudtam melyik gitár mi, mi a célja, mi mi rajta és kezdésnek mi a jó. meglett a gitár interneten tanultam mindent és most Pink Floyd szólókat tudok gitározni. 1 év alatt. Szóval barátom ma már internet mindenre választ ad:D
2010. máj. 1. 22:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!