11/13 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik. Jó lenne filmzenének, reklámnak, történet háttérzenéjének, de így is tökéletes, hogy csak hallgatod és elképzeled a cselekvést, érzelmeket képzelsz belé. Egyébként nem vagyok szakértő.
12/13 anonim válasza:
én két hozzászólóval is egyetértek 1-az eleje tényleg nyálas.és hogy építő kritika legyen,el is mondom miért:az ilyen úgymond "csingilingi" dallamról nekem az a kép jelent meg a szem elött ahogy egy 13 éves kislány az ablakon kibámulva a szerelme után vágyakozik.viszont!
2-kb tíz másodperc után marhára felfejlődik a zene!teljessen igényes munka.jó volt meghallgatni!ha pontozás is lenne 4/5
csak így tovább!
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) akkor kivágom az elejéről ^^
2014. szept. 7. 14:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!