Miért nem szeretik a diszkó zenét az emberek? Pontosabban trance zenére gondolok, ami ugye dallamos.
Miért ilyen debilek az emberek, hogy nem szeretik, a rock, metál zenét?
Van benne néha zongora is stb. És mondanivaló. (Ami gondolom nem sokat számít)Hiszen hallgatják a sok hülye diszkózenét...
Hmm! Én discozene rajongó vagyok, de azért figyu.
Valaki meg ezt kérdezgeti. Úúúristen, hogy nem lehet szeretni a komoly zenét? Hisz' Haydn oolyan csúcs. Mekkora egy állat vagy, hogy ezt a sz*rt hallgatod. =O
Ez alapon gondolkodj el a kérdéseden. ;)
sok féle zenét fel szoktam tenni, amikor épp én dolgozok, és azt kell hogy mondjam hogy csak az ilyen nagyképű egoisták azok (a csakazértis emberek) akik minden másféle zenére rázzák a fejüket hogy ez szar.
Hogy miért?
Mert nem különülnek el a zenei stílusok, a rap és a rock már nem képez két különböző kategóriát
(lásd Tech Nine: Little Pills)
ahogy a trance és a rock, vagy a trance és a pop, tekintve hogy a discoban leginkább remixelt változatokat lehet hallani.
megfelelő zenei kultúrával nincsenek határok.
Művelődjetek, és nyissatok az új felé, így tudtok eljutni A soilworktől kowalsky meg a vegán, és hanz zimmeren át egészen G&G personal Jesusáig.
Üdv egy volt Rádiós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!