Miért utálják olyan sokan a One Direction-t? (többi lent)
Nekem egyszerűen csak nem jön be. :) Viszont nem utálom őket. Miért tenném, ha nem ismerem őket? :D Szerintem csak divat utálni őket...
Amúgy a New Kids On The Block jobb volt. :D (Abban 1 homi mondjuk tényleg van.)
Semmi sincs ok nélkül. :)
Nem írtad hány éves vagy és azok akiknek mutattad, de azt gondolom, hogy tinédzser korban ez nem elsősorban arról a bizonyos együttesről szól, ez csak a felszín. A lényeg inkább a közösségbe tartozás, ahogy mondjuk gyakran a rajongók is azért válnak rajongóvá, mert igénylik a közösségbe tartozást. Persze ez ellen általában tiltakozni szoktak, hogy nem így van. :) Sokan biztosan azért utálják, mert látják hogy milyen sokan utálják és cikinek tartják, így aztán ők is utálni fogják, mert egyrészt akkor őt nem fogják cikizni, másrészt meg kimutathatja a "véleményét" és ez része a személyiségfejlődésnek. :)
Én egy kicsit magasabb korosztályba tartozom, és megmondom őszintén én sem szeretem ezt az együttest, de nem utálom, a problémám ugyanaz vele mint általában a többi embernek egy bizonyos érettségi szint felett, tehát hogy az egész egy marketingre épül, több köze van a pénzhez mint a zene szeretetéhez, az eladásösztönzés a lényeg. Az adományozás ugyanúgy a marketingkoncepció része, persze szép dolognak tűnik, a fiatalokat meghatja....de ezt szimplán érzelmi ráhatásnak hívják. Erről nyilván nem az együttes tagok tehetnek, hanem akik mögöttük állnak, amit a rajongók látnak belőlük az csak az, amit eléjük raknak, és amit el akarnak hitetni a kislányokkal...nagyjából ennyi.
Én soha nem értettem, hogy miért kell őket utálni vagy fikázni. Adott 5 húszas éveiben járó fiatal srác akik helyesek, tehetségesek és kaptak egy hatalmas lehetőséget az élettől. Éltek ezzel a lehetőséggel (és milyen jól tették). Egyszerűen csak a buta, primitív emberek intelligenciahiánya mutatkozik meg az ilyen gyűlölködő hozzászólásokban. Nem hiszem, hoyg egy ilyen helyzetben ők másképp cselekedtek volna. Amikor valaki azt mondja, hogy ehhez csak az X-Factor kellett, én mindig megkérdezem tőle hogy mihez. Ahhoz hogy sikert sikerre halmozzanak? Hogy teltházas koncerteken több tízerzrek tomboljanak a dalaikra? Vagy hogy szakmai-, és közönségdíjakat nyerjenek? Ehhez elég bejutni az X-Factor elő adásába? Ja, én nem tudtam. De visszatérve az eredeti kérdésedhez, minap egy (fiú)haverom megkérdezte hogy mit bírok bennük. Mondtam neki, hogy miért is ne bírnám őket, hiszen majdnem ugyanolyanok vagytok:
-A haj,- és öltözködési stílusotok ugyanolyan ( farzsebbe betűrt kendő, Timberland bakancs, Vans cipő.
-Ugyanúgy cigiznek, mint te.
-És igen, őket b*zizzák amiért jól néznek ki.
A különbség.
A különbség az az, hogy értük lányok milliói rajonganak. Ők rettentően tehetségesek, és valószínűleg már most több sikert értek el zenészként, mint te valaha is fogsz. (Itt megjegyzem, hogy ő is zenél.)
És láss csodát. A monológom végére elhalgatott, és visszavett a nagymenő stílusából.
Azért utálják őket, mert van az a sztereotípia, hogy őket csakis és kizárólagosan a 12 éves kislányok szeretik, és ettől ők menőbbnek érzik magukat. Ennyi.
Szintén előző vagyok.
Sokan azért is utálják őket, mert olyan zenét játszanak amilyet. De könyörgöm, hát milyen fiúcsapatot lehet csinálni 5 jól kinéző viszonylag tehetséges srácból?! Csakis olyat, ami pop zenét játszik. Ha most összeszednénk 5 random helyes srácot az utcáról, akkor őket sem egy metál bandába raknák be. Ja, és az hogy ilyen zenét játszanak nem azt jelenti hogy ilyet is hallgatnak. Akik folyamatosan szapulják őket 0-24-ben, üzenném, hogy mielőtt kijelentik rájuk, hogy tehetségtelen, média által felfújt b*zik, gondolkodjanak már előbb. És itt nem azt mondom, hogy mindenkinek szeretnie kell őket. Mert én sem vagyok az a " vegyél feleségül, szeretlek" típus, egyszerűen csak reálisan látom a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!