Most akkor az Arctic Monkeys rockabilly?
Figyelt kérdés
Most akkor az Arctic Monkeys rockabilly, vagy mi van? Nem értem azt az egész stílust. Eddig indie zenét nyomattak, aztán most nem nagyon érzek változást, csak valamivel gagyibb dalszövegeket, meg annyit látok, hogy Alex Turner rockabilly outfitben nyomul, de a zene végül is nem rockabilly, nem?2014. júl. 3. 19:21
11/13 anonim válasza:
Én vagyok, aki mondtam, hogy szerintem ma már nincs. Azért gondolom, mert én ilyen 50-es, 60-as évek zenéjéről szóló könyvekben találkoztam a kifejezéssel, azóta nem hallottam. Szerintem a legtöbb mai fiatal nem is igazán ismeri a szót. Ami egyébként nem baj. De ha van is, ennyi idő alatt minden stílus megváltozik.
12/13 anonim válasza:
Nem, nem rockabilly zeneileg, semmi köze hozzá :) Az Arctic Monkeys indie rock, illetve a legutóbbi albumukon r'n'b és hard rock elemekkel vegyített indie rock.
Kinézetre rockabilly és kicsit hasonlít a szintén az 50es években, de csak Angliában kialakult stílusra, a teddy boy kinézetre (de csak a haj)
13/13 anonim válasza:
Úristen tudjátok mi az a rockabilly? Az amit a Hungaria csinál. Na az rockabilly.
De az Arctic Monkeys egy alternative/indie rock zenekar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!