Most akkor az Arctic Monkeys rockabilly?
Figyelt kérdés
Most akkor az Arctic Monkeys rockabilly, vagy mi van? Nem értem azt az egész stílust. Eddig indie zenét nyomattak, aztán most nem nagyon érzek változást, csak valamivel gagyibb dalszövegeket, meg annyit látok, hogy Alex Turner rockabilly outfitben nyomul, de a zene végül is nem rockabilly, nem?2014. júl. 3. 19:21
1/13 anonim válasza:
én még csak nem is hallottam róluk
2/13 A kérdező kommentje:
jó
2014. júl. 3. 19:27
3/13 IfYouKnowWhatIMean válasza:
Én érzek változást a régi zenéikhez képest, de ez a stílus kérdés már engem is összekavart.:D Én egyenlőre arra jutottam, hogy az AM király.:D Személyes vélemény, Alex csak szerintem szállt el egy kicsit magától.?
4/13 A kérdező kommentje:
Mivel nem ismerem, így nem szívesen mondok véleményt, érted, de látszólag tényleg olyan, mintha elszállt volna magától, mióta jóval felkapottabb lett a zenekar... :D
2014. júl. 3. 20:34
5/13 anonim válasza:
Ez nem rockabilly...
Mystery gand. Az rockabilly...
6/13 A kérdező kommentje:
hát ez az
2014. júl. 3. 20:50
7/13 anonim válasza:
Szerintem rockabilly a mai világban már nincs is.
8/13 A kérdező kommentje:
miért gondolod ezt?
2014. júl. 3. 23:25
9/13 anonim válasza:
szerintem nincs konkrét megnevezése a stílusuknak, de nem is baj :)
rockabilly tényleg inkább a Mystery gang
amúgy nem tudom, hogy Alex csak színészkedik vagy mi ez a nagyképűhatás nála...
10/13 anonim válasza:
Amúgy wikipedia:
"Arctic Monkeys are an English indie rock band "
Nem is értem mire ez a kérdés.
Meghallgattam 2-3 számukat, köze nincs a rockabilly-hez,de még messziről se...
Ez a rockabilly:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!