Egyedül zenét tanulni?
Énekelni azt sokszor énekelj magassabbat is mélyebbet aztán az elválik.Gitározni azt én is itthol tanulok már kb egy fél éve és hát már tudok valamit,én innen is tanultam:
Meg megvan nekem ez a könyv, amiből úgy szint:
Előbb tanuld meg a hangokat rajta, aztán az akkordokat,először picit nehéz, azt se tudtam h álljak neki, de mostanra már nem annyira,még nem tudok sok mindent, de már vmit. Hát sok sikert hozzá!! Remélem segítettem!! :))
A gitározással kapcsolatban annyit tudok mondani, hogy rengeteg gyakorlás kell hozzá. Kezdd az akkordok tanulásával, és néha nézz meg egy videót, hasonlítsd össze a kézmunkád a gitárossal, és ha kell, javítsd ki magad. Martyzsongs YouTube csatornája hasznos e célból. Ha tudsz angolul, érdemes tőle (is) tanulni. Nyílván nem a gyorsaság, hanem a helyes kéztartás, mozgás a fontos kezdőként.
Ha tudod az "alap" akkordokat, kezdj el az akkordváltáson dolgozni. Válassz ki két, egymáshoz hasonló akkordot, és játszd el őket egymás után. Variáld őket, és az elején a pontosságra törekedj, ne a gyorsaságra.
Én azt vettem észre, hogy nem érdemes elkezdeni dalokat tanulni, amíg ezek az alapok nincsenek meg. Nekem speciel semmi sikerélményem nem volt a dalokkal, mert hihetetlenül pontatlan voltam.
Ha úgy érzed megyeget az akkordváltás, akkor érdemes egy egyszerűbb dallal megpróbálkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!