Black Metálosok! Miért tartják Euronymoust a black metal királyának?
Mindketten kitüntetett figyelmet kapnak, nem tudom, honnan veszed, hogy csak Euronymousra emlékeznek az emberek... sőt, Pelle-nek még egy ilyen megemlékezős oldala is van.
De hogy azt is megválaszoljam, hogy Aarseth mivel érdemelte ki ezt a nevet, azt mondom, hogy hallgasd meg a "De mysteriis dom Sathanas" című albumot a Mayhem-től, úgy, hogy koncentrálj a gitárjátékra! :)
,,Sosem értettem. Egy szadista őrült volt, rávette a saját barátját az öngyilkosságra, és egy másik barátját meg akarta kínozni, ölni." Igen? Dead pedig egyszer késsel végigkergetett az utcán egy macskát, csak mert utálja a macskákat. Semmi másról nem beszélt, csak a halálról, amikor demót küldött a Mayhemnek, a csomagban volt egy keresztre feszített patkány is. Folytassam?
Kissé elfogult vagyok ezzel kapcsolatban, de személy szerint nem igazán szeretem Euro-t, és nem hallottam arról, hogy Ő lenne a black metal királya.
Jobban bírom Dead-et. Na de ne feledkezzünk meg Quorthon-ról sem, az örök kedvencemről. Bár meglehet, még elég fiatalka vagyok ahhoz, hogy meg tudjam ítélni az emberek nagyságát, de szerintem mindannyian sokat adtak. 17/l
Huha ezt benéztem.
Kevés true blekker van,a mayhem nagyon is mainstream.Sokan ezt ismerik csak,sokan csak ezt hallgatják,és ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!