Hogy kell ejteni a ValóVilág sötétség királyának, Jerzy-nek a nevét?
Figyelt kérdés
Már halálra idegesít, hogy ahány ember, annyiféleképpen ejtik a nevét. Az meg csak bámul bambán, nemhogy szólna, hogy bocs, de így és így van a nevem. Tudom, kell nekem ilyen hülyeségekkel foglalkoznom :D2010. dec. 16. 22:22
1/10 anonim válasza:
Én 100%-ig tippelni fogok most, úgy, hogy még soha nem láttam ezt a figurát, és nem hallottam a nevét kiejtve. :)
Talán: dzserzi? :)
Kérek mindenkit ne pontozzon le azért, ha hülyeséget írtam.. :) Köszönöm. :)
2/10 anonim válasza:
Egy általánosba jártam vele...mi Jerzsinek hívtuk!
5/10 anonim válasza:
amikor volt a beszavazó show jerzsinek hívták,csak a többiek hívták "dzsörzinek",amikor mondani kellett egy nevet,akit szeretnének bent tudni
6/10 anonim válasza:
Hivatalosan "Jézsinek" kell kiejteni, a j-t megnyomva. Ez egy lengyel név, én félig lengyel vagyok, innen tudom. De tényleg fura, hogy egyszer sem mondta még, hogy bocsi, de hivatalosan így kell kiejteni a nevemet.
9/10 A kérdező kommentje:
Klárika, hehe :D Egyébként borzasztó tényleg, már minden műsorban összevissza nevezik, de meg nem szólalna. Ez idegesít a leginkább :D
2010. dec. 19. 17:05
10/10 anonim válasza:
A BeleValó Világban a tesóját megkérdezték, hogy is kell pontosan ejteni, ő azt válaszolta: "Jezsi"!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!