Melyik Jrock együttest szeretnéd még magyarországon látni?
Dir en Grey, The GazettE, 12012, Girugamesh, meg még Anna Tsuchiya-t, de az nem jrock...
Amúgy most hogy volt Miyavi(gyűlölöm azt a fazont, megtudnám ölni egy kanál vízben...) meg most jön az LM.C (Nem igazán tetszik a zenéjük, 1-2 számot meghallgatok oszt' jóval...) meg a Gothika... (hááát...nem igazán ismerem őket...) szóval...itt lenne az ideje, hogy jönnének, azoka is, akiket már leírtam!!!
hát én személy szerint baromira örülnék már egy SuG-nak de sjana ők itthon még annyira nem ismertek... persze lassan jönnek az ilyen divatbandák mint a gazette meg az ancafe... LM.C nek örülök nagyon.
Szívesen látnám én is a Girugämesh-t, és mindent megadnék egy DJ Sisen-ért... *-*
the Gazette, SuG őket nagyon megnézném.
Miyavin nem voltam, mert nem jön be.
Viszont már volt LM.C és nagyon jó volt a koncert. Mindent beleadtak.
És most nemsoká itt a Versailles koncert és utánna a Despa... Az utóbbi kettő azért jó (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!