Ki a jobb dalszövegíró, Dave Gahan vagy Martin Gore?
Martin. Elve vele jutottak idáig. Dave azért ír, mert kiverte a balhét, hogy nem csinálja, ha nem írhat végre ő is.
Amúgy Martin önálló számai nekem nagyon bejönnek, én le voltam döbbenve, hogy bizonyos a számokat ő énekel, kedvenceim között is van ilyen... Soha nem voltam koncerten és nem is láttam felvételeket. Mindig csak olvastam, hogy ő is szokott számokat előadni. Mindig úgy voltam vele, hogy na szegényke, biztos megengedik neki, hogy ne csak írjon, hanem énekeljen is valamit. Aztán mikor rájöttem, hogy a Sweetest Perfectiont, az I want you nowt, Question of Lustot meg ilyeneket ő énekli le voltam döbbenve... Na meg szarul is éreztem magam, hogy elvileg mekkora fan vagyok, és ilyeneket nem is tudtam, meg ezek szerint tök süket vagyok, hogy ez addig fel sem tűnt. De amúgy most is úgy tudom csak megkülönböztetni, hogy amit ki tudok énekelni, az Martin, amit nem nagyon az Dave.. elég szánalmas, mi? Bár én csak hallgatom a zenéket nézni nem nagyon szoktam, meg nem is érdekel annyira a háttértörténetük a zenészeknek, csak legyen jó a zene, mikor berakom, azt is véletlen olvastam, hogy Dave is akart szöveget írni.
Egyébként még akkor mikor ezzel szembesültem, akkor gyorsan rávetettem magam koncert felvételekre, hogy lehetetlen, hogy az ő legyen, és nem ugyanaz énekli de, ő volt.. De élőben ugyanazokat a számokat valahogy olyan vontatottan adja elő vagy nem tudom. Az albumokon sokkal jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!