Mi a véleményetek ezekről a zenekarokról?
Figyelt kérdés
Simple Plan, Fall Out Boy, Imagine Dragons, Skillet, The Script2014. jún. 19. 20:07
1/8 Art13 válasza:
En a skilletrol tudok csak velemenyt mondani(mert csak azt ismerem).Szerintem jo banda,van egy par szam toluk ami nagyon tetsziknekem.
2/8 anonim válasza:
Fall Out Boy nekem nem jön be.Skillet egész jó,Simple Plan pedig a kedvencem(Blinkkel együtt).Többit nem igazán ismerem.
3/8 anonim válasza:
Skillet a kedvenc bandám, Simple Plantól a Shut Up-ot szeretem.
4/8 anonim válasza:
The Script-et nagyon szeretem vannak nagyon jó számaik .. A fall out boy-t is szeretem nagyon jók..A simple plan az elmegy ritkán hallgatok simple plan számokat..
5/8 anonim válasza:
Mai "divatos", viszonylag fiatal zenekarok, amik egyáltalán nem rosszak, és nem tartoznak a tucatba. Ezt értem az Imagine Dragonsra, Fall Out Boyra, és a Skriptre. A többit nem ismerem.
6/8 anonim válasza:
Én csak a Fall Out Boy-t ismerem, de az nagyon jóó!!
7/8 anonim válasza:
Nem rosszak,némelyik kifejezetten jó.:) Simple Plan-től csak 2 számot ismerek,azok nagyon jók.
Fall Out Boy: szeretem,nekik egy csomó számukat ismerem
Imagine Dragons: egy időben nagyon szerettem őket,most már annyira nem,de most is meghallgatom azért őket néha.
Skillet: Őket nagyon szeretem!
The Script: Őket is bírom,csak nekem egy picit lájtos az a zene amit játszanak
8/8 anonim válasza:
Én a The Script-et nem ismerem, a többit viszont nagyon szeretem, hallgatom is a számaikat. Ezek közül a legnagyobb kedvencem amúgy a Fall Out Boy :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!