Hogyan vegyem fel a zenémet?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy kell hozzá egy jó mikrofon, de a holmikat csak akkor kezdeném beszerezni, ha pontosan tudom mire lesz szükségem...Előerősítő is kellene ha jól tudom, de az valóban szükséges? Van egy nagyon jó minőségű hangfalam, azzal nem megyek semmire?
Mindent a laptopomon készítenék, az jó? Vagy az gyenge? Vagy ennek semmi köze hozzá?
És még mi más szökséges? :)
2014. jún. 17. 16:30
11/12 anonim válasza:
Ja és majd elfelejtettem.Az,hogy falun laksz semmit sem befolyásol.Rengeteget kell olvasni a neten,fórumokban,stb.
Egy alapszintű(nem alapfokú) tudást könnyen össze lehet csipegetni innen-onnan a mai világban.Azt meg,ha némelyik fórumokon(hál' Istennek nem itt)esetleg "magasan kvalifikált" hangtudorok osszák az észt,szard le.
A lényeg,hogy Neked örömet okozzon az,amit csinálsz. ;)
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hozzászólásokat, most már van miből kiindulnom, és kösz a bíztatást.:D Azt hiszem beruházom ezekre a cuccokra, bár nem hiszem, higy egyszerre :S
2014. jún. 18. 23:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!