Az Iron Maiden még fog jönni Magyarországra?
Ha nem tudtok pontos infót, akkor elég ha leirjátok hogy mit gondoltok róla!
A mostani koncertet pont lekéstem, olyan ütembe szerettem meg a bandát (régen is szerettem, de csak most lett egyik kedvencem), hogy amire felnéztem a jegyeladó irodák honlapjaira már csak a legrosszabb ülőhelyeken volt hely...:S Szerintetek még fog jönni valaha Magyarországra ez a banda?
Pontositanék! Nem muszáj hogy M.o.-ra jöjjön, persze azért nem fogok elutazni Nagy-Britanniába (aztán kitudja?), de egy Bécs mondjuk megtenné!
Tehát fognak még jönni a jövőben M.o.-ra vagy környékére koncertezni?
Novarockon, vagy Bécsbe simán előfordulhatnak még, Magyarországra kisebb az esély.
Dickinson már 55 éves elmúlt, a többiek sem fiatalok már. Ki tudja meddig csinálják még.
A környékre szerintem tuti. A pénz tudod nagy úr, tegnap a Scorie is lenyomott egy nagy bulit, pedig ők jók 15 évvel korábban kezdték.
Az más kérdés, hogy én többet az életben nem vagyok hajlandó zárt terű bulira pénzt kiadni. Az a banda, amelyik ennyire igénytelen a hangosítására, nem érdemel egy fillért sem. Szabadteres koncertre lehet, hogy elmegyek, de még meggondolom, mert a 2009-es Sziget is gyász volt. Egyik kedvenc bandám, bosszantó, hogy ennyire igénytelenek a minőségre.
Szerintem jövőre/utána jönnek még.
Accept is most jön (október 26) pedig ők jóval idősebbek (és jobbak is ;) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!