Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Mit kell tennem elsősorban ha...

Mit kell tennem elsősorban ha dj szeretnék lenni?

Figyelt kérdés
2008. júl. 31. 13:34
 1/6 anonim ***** válasza:
Meg kell tanulnod a DJ pultot kezelni és a zenékről mindent.
2008. júl. 31. 13:37
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezt gondolom vmi suliban,ugye?
2008. júl. 31. 13:40
 3/6 anonim válasza:
Bisztos van suli is én nem tok róla!én a barátomtol tanultam meg 2 év alatt!
2008. júl. 31. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:
És jársz is fellépni meg ilyenek?
2008. júl. 31. 16:10
 5/6 anonim válasza:

Csatlakozom az első válasszolóhoz részben!

de az még kevés először is valamilyen szintű elszántságodnak is kell lennie! Amúgy igen vannak ilyen iskolák... de áruk is van bár nem elviselhetetlnen..:)

Amúgy nem elég az hjogy ismered a dj pultot meg tudsz a zenékröl egy smást..ez kevés ..értened kell az összerakásokhoz stb..jó ritmusérzék és minden ilyen...fellépni pedig csak akkor járhat bárki is ha igazán tud és mondjuk az alján kezdik általába de van aki felkerül de ahoz nagyon sok gyakorlás kell..és az sem árt ha van olyan ismerősöd aki ezzel foglalkozik régebb óta hogy tudjon segíteni..!

De ehez még nagyon sok pénz is kell..mahasz..stb..stb...

nem megy 1ről a kettőre ..

de sok sikert

2008. aug. 23. 10:55
 6/6 anonim válasza:
73%
Nekem egy kedves ismerősöm, igy kezdte az egészet: Volt egy törzshelye (egy kocsma, szórakozóhely is egyben) Csak egy zenegép volt, de az meg ugye pénzes :) Kitalálta hogy ő majd berendezkedik oda ezzel-azzal és majd ő kérésre rak be zenéket :) Ezért alkalmanként kapott 2000Huf-t :) De saját cuccot vitt magával :) Gyűjtögette a pénzt és vett egy pultot... Azóta azzal rakja, 5K-ért alkalmanként :)
2008. szept. 28. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!