Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Milyen beugró elektromos...

Milyen beugró elektromos gitárt érdemes venni?

Figyelt kérdés
Régóta akarok gitározni de sose úgy jött össze ahogy akartam viszont most lenne csak nem tudom hogy milyet mennyiért mivel vegyek.

#gitár #gitarro #el gitarra
2014. jún. 14. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Van esetleg elképzelésed, hogy milyen zenét szeretnél játszni?

Mennyit tudsz rászánni?

2014. jún. 14. 19:52
 2/7 A kérdező kommentje:

50-100e és szóló vagy ritmus is lehet.

De amúgy rock és metál különböző típusait.

2014. jún. 14. 20:23
 3/7 anonim ***** válasza:

Metalra humbucker hangszedős gitár válassz!

[link]

[link]

[link]

Bár metál a stílus, de én mindenféleképpen fix húrlábas hangszert választanék.

50-100 eFt gitárra, vagy ebbe férjen bele mindenki?

Van erősítőd?

Gondolatébresztőnek:

https://www.youtube.com/watch?v=mXuXpXzXV5Q

2014. jún. 15. 17:47
 4/7 A kérdező kommentje:
erősítővel együt kellene :/
2014. jún. 15. 19:50
 5/7 anonim ***** válasza:

Feltételeztem, hogy nincsen erősítő, ezért ajánlottam 50 ezerig gitárt. A másik feléből egészen jó kis erősítőket lehet megcsípni, akár használtan is.

Ha megnézted a videókat, akkor beugrónak szerintem a legjobb választás egy modellezős erősítő lehet. Ezekben tényleg egyetlen gombnyomással egymás után teljesen más karakterisztikájú erősítők hangját érheted el. A legalapvetőbb effektek is elérhetők. A hátrány inkább a bőség zavara lehet:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az alábbi az ár alapján kilóg, de a feladatra az egyik legjobb választás lehet:

[link]

Érdemes youtube videókat nézegetni, mit tudnak ezek az erősítők (falat bontani nem, de nem is ez a céljuk). Ha valamelyik megtetszik, nem árt kipróbálni, mert élőben minden másképpen szól.

Remélem tudtam segíteni, ha szűkül a kör, kérdezz, itt van egy csomó ember, akinek mindenféle, jó-rossz tapasztalat van az erősítőkkel.

2014. jún. 16. 07:53
 6/7 anonim ***** válasza:
A Vox VT sorozatban egész jók vannak. NEkem egy VT15 van, az áráért jó szerintem.
2014. jún. 16. 16:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Az a fix húrláb hülyeség annak akkor van értelme ha ritmusgitározol vagy ha nem tudod kihasználni
2014. jún. 17. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!