Ajánlanátok zenéket? BÁRMILYET!
Figyelt kérdés
Már lassan egy éve, hogy teljesen elzárkóztam a zenéktöl, és most, hogy újból szeretnék hallgatni valamit, fogalmam sincs, hogy mit... Ti mit ajánlanátok? :) És légyszi NE LINKELJETEK!2014. jún. 12. 16:01
1/14 A kérdező kommentje:
14/L
2014. jún. 12. 16:02
2/14 A kérdező kommentje:
És hallottam egy számot: "So wake me up (...)When I'm (...) and I'm older" Ez micsoda? Ennyit értettem... :/
2014. jún. 12. 16:05
3/14 anonim válasza:
Én most egy fiatal, tehetséges magyar együttest hallgatok, a KOZMOSZ-t. Mellette AURORA-t és PI...CSA-t, bár ezek már nem egy fiatal lánynak valók
4/14 anonim válasza:
Szerintem amit te hallottál az Avicii - Wake me up dala
6/14 anonim válasza:
Hát ha már nyitott vagy mindenre akkor ajánlom: Eazy-E, Daz Dillinger, Scarface, South Central Cartel, WC, Eminem, 2Pac, DMX, Nas, DSP, Rhyme Project, Killakikitt, Vészk'járat, Tkyd, Siska, Testament Rec, Kamikaze, NKS, Káva, Deego. Hátha neked is bejönnek.
7/14 anonim válasza:
5 Seconds Of Summer (Pl:Shee look so perfect),FOB (Pl.: Dance dance),Elyar Fox (Pl.: Do it all over agin),The Vamps (Pl.: Last night)Ariana Grande (Pl.: Problem)... (minden zenéjük jó,ha megnézed ne csak azokat hallgasd meg amiket példának írtam,hanem a többi zenéiket is) :D
8/14 anonim válasza:
kesha:timber
blink 182 - Anthem Part 2
david guetta:titanium
Demi lovato:for the love of a daughter
stck it hittin the bars
idina menzel:let it go
all the things she said
chuck and bair:drop in the ocean
demi lovato:skyscaper
pink:are we all we are
james horner: the portrait
avril lavigne számok
miley cyrus: fu
cascada: everytime we touch
evanescene: bring me to life
pink:sober
pink:perfect
9/14 verus789614 válasza:
Lordi
ACDC
Iron maiden
Nirvana
Cinderella
Black Sabbath
Guns ' n Roses
10/14 anonim válasza:
Monstercat,Liquicity,DeviantHS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!